Állandó hányingerre és gyomorfájásra mit ajánlotok? Kinek mi vált be, mi enyhítette kicsit a tüneteket?
Nekem is ez volt az 5. héttől a 10 végéig,azután szűnt de nem teljesen,még most is nehezen fogadja be az ételt a gyomrom és nagyon válogatok.
Sósrúd ,háztartási keksz,narancs,kivi,ne legyek éhgyomorra.Sokszor segített a tej is a gyömbér is de minimálisan.
Előyő terhességemnél is ez volt ,túl kelll vészelni valahogy.
S akkor erre azt mondják h terhességi depresszió!
Hogy ne legyek depis ha egésznap öklendezek?Vettünk egy lakást de annak se tudok örülni,mert akármelyik szobába megyek valami szag zavar.
11 hetes km
nekem ugyasnerre a rennie vált be, nekem gyomorsav miatt voltak ezek a tünetek + reggel még fekve ettem kekszet, első dolgom volt, hogy kinyitottam a szemem. Nem sokat, csak pár falatot,de akkor már enyhébb volt a felkelés tuáni hányinger. Délután már ne egyél gyümölcsöt, csak zöldséget és szárazat (levest se)
Ez csak egy tip, lehet,hogy neked nem a gyomorsavtól van,de érdemes lehet megpróbálnod.
Köszönöm az ötleteket!
Már felváltva próbálgatom őket, hátha használ valami, de eddig semmi nem hozott sikert. Ha csak reggel hánynék nem is lenne gond, de van hogy este riadok arra hogy rohanni kell ill. legutób a bevásárlás közben jött rám. :( Remélem hamarosan elmúlik, mert már a kisfiammal (2 éves) se merek kimenni a játszótérre vagy sétálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!