Hányingerre van valami praktikátok?
Figyelt kérdés
6 hetes vagyok és egyre rosszabb ez a hányinger, alig bírok valamit enni, mert rögtön rám jön. Nagyon durva!!! Köszönöm a válaszokat!!!2011. okt. 4. 18:28
2/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!!! Azóta már hánytam, most már tudtam enni pár falatot is, lehet kipróbálom, biztos segít!!!:)))
2011. okt. 4. 20:56
3/9 anonim válasza:
nekem a hideg kefír segített,meg éhgyomorra 2 kocka medvesajt.ja és gyömbértea.
4/9 anonim válasza:
Nekem az állandó rágózás segített.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a tippeket!!!:)))
2011. okt. 5. 10:03
6/9 anonim válasza:
Hideg Coca cola. Csak ez segített. Abban van valami anyag ami segít. Első babával csak ez segített, védőnő és orvos is ezt javasolta. De nem a light cola hanem a sima, és csak a Coca, a Pepsi nem. Napi pár korty még nem árt sem neked sem a babának. Most a 2.babával vagyok 6 hetes, ha megint előjön a hányinger, szintén a colat fogom inni.
7/9 anonim válasza:
Cocculine homeopátiás bogyó, hányingerre
8/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm nektek is, mentek a zöld kezek!!!
2011. okt. 5. 11:25
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!