Nálam nagyon rendesek voltak. Igaz fogadott orvosom, szülésznőm is volt, meg a szomszédasszonyom is végig velem volt a 18 órás szülés alatt. utolsó voltam
2012. márc. 30. 18:52
12/17 anonim válasza:
4-es vagyok.
Előtte két héttel voltam uh-on, mindent rendben találtak, ahogy a többi uh-on is, pedig a picinek több rendellenessége is volt. De az ok ami miatt meghalt, hogy nem jutott el a táplálék hozzá, rossz volt a placenta vérellátása. Utólag persze megtudtam, hogy ezt észre kellett volna venniük. Volt is sürgés forgás körülöttem, egy halom doki nézett meg, gondolom, féltették a seggüket. Sokra mentem vele. Akkor 20 éves voltam. Ez már 14 éve történt, két hete lett volna 14 éves a kisfiam. Akkor egy uh volt a járásban, nagyon nehéz volt bekerülni, rengeteg várakozás és még akkor nem is figyeltek az emberre rendesen. Utána magándokihoz kezdtem el járni, és született azóta 3 egészséges gyerekem, legkisebb 21 hós. Nagyon sokat szenvedtem, nehezen hevertem ki őt, ráadásul 9 hónappal utána el is vetéltem 11 hetesen. A mai napig minden nap az eszembe jut. :(
2012. márc. 30. 19:17
13/17 anonim válasza:
Hát el is hiszem, hogy nem lehet egy ilyen olgot kiheverni, én is úgy félek, hogy valami baja lesz a babának, tudom ez béna hozzáállás, de már most imádom és annyira szeretném magam mellett tudni.
31 hkm
2012. márc. 30. 19:30
14/17 anonim válasza:
Figyu, nem szabad ilyenre gondolni. Egy dolog ami megnyugvást ad, ha rendszeresen mozog a baba akkor biztosan jól van. Én ezt még akkor nem tudtam. Enyém nagyon keveset mozgott, valószinű azért mert baj volt.(bár vannak alapból olyan terhességek ahol minden rendben és mégis kevesebbet mozog a baba). Féltem is a köv. gyerekeknél, hogy észre-e veszem majd ha baj van. De szerencsére ők olyan sokat rugdalódtak, hogy nem kellett ezen izgulnom. :) Viszont ők is sokat ijesztgettek, mert rengeteget barnáztam velük a 17. hétig.
2012. márc. 30. 19:35
15/17 anonim válasza:
Köszönöm a nyugtató szavakat, minden nap boxol, jövő héten végre megint láthatom UH-n, és remélem mindene rendben, ahogy eddig! :-)
2012. márc. 30. 19:53
16/17 anonim válasza:
19. héten elhalt a babám, meg kellett szülni.Hát a lelki állapotom gondolom nem is kell részleteznem...Mikor"megszületett", a fájdalmat mintha elvágták volna.Nem akartam megnézni, bele sem tudok gondolni milyen látvány lett volna, mert már több napja el volt halva, ezért mivel még amúgy sem éreztem a mozgásokat, csak a kötelező uh.-án vették észre hogy nem él.Csak az tartott életben hogy amikor csak lehet, újra terhes leszek, és lesz egy egészséges babám.Hát erre sajnos sokat kellett várni, de azóta már megszületett a fiam!
2012. ápr. 1. 14:35
17/17 anonim válasza:
Egy ismerősömnek a kiírt időpont előtt 2 nappal halt meg a babája, agyvérzést kapott, anyukájának magas volt a vérnyomása, nagyon vizesedett is, elég rosszul viselte a terhességet. Meg kellett szülnie, ő nem nézte meg, a párja igen...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!