Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ezek már a mozgások volnának,...

Ezek már a mozgások volnának, vagy vmi más?

Figyelt kérdés
Szerintetek az normális, hogy néha, de napról napra többször fáj itt-ott a hasam különböző pontokon. Legtöbbször a mellem alatt középtájt szokott, főleg, ha ülök, vagy biciklizek.Néha pár perc alatt elmúlik, de van mikor fél óráig is. A 16. terhességi hétben vagyok.

2012. márc. 30. 13:57
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak nővőget a méhed és azt érzed. A mozgásokat még bőven a köldököd alatt kell érezned.
2012. márc. 30. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:

A 16. héten még nincs annyira fenn a méhed, hogy a melled alatt érezd! Ha első terhesség, kicsit korai, bár mindenkinél más, de először általában lenn érzik az első magzat mozgást!

26 hkm

2012. márc. 30. 13:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor szerintetek szóljak a dokinak?Még csak pár napja van, de én azt hittem, ez normális?
2012. márc. 30. 14:04
 4/7 A kérdező kommentje:
Második terhesség, első vetélés 12. héten.
2012. márc. 30. 14:05
 5/7 anonim ***** válasza:
Az is lehet, hogy az izmok nyúlnak! Ha dokihoz nem is, de a védőnőt felhívhatod egy kérdésért!
2012. márc. 30. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

A magzatmozgások nem fájnak, csak a terhesség végefelé, ha lerúgja a vesédet...

Ez valami más lesz. A baba még valahol a köldököd alatt van, remélhetőleg nem vele van a gond, de majd beszélj a nőgyógyászoddal.

2012. márc. 30. 14:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Bennt dekkoltam a kórházban 4 napot, és epediétát írtak elő.
2012. ápr. 6. 21:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!