Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » AZ első belül érzett mozgások...

AZ első belül érzett mozgások mennyire gyakoriak? A kis buborékok!

Figyelt kérdés
Köszönöm szépen mindenkinek!
2012. jan. 3. 21:12
 1/5 anonim ***** válasza:
Napi néhány alkalommal, egymás után több buborék-sorozat :) volt nálam. Aztán egyre gyakrabban és egyre egyértelműbben, ahogy nőtt és erősödött a Pöttöm.
2012. jan. 3. 21:14
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem még a 24 héten sem rendszeresek. Vannak aktívabb napjai és vannak napok, amikor borzasztó lusta. Ma szinte egész nap nem mozdult, egy-egy rúgás és annyi... kipihente a tegnapi pörgést
2012. jan. 3. 21:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Nálam is volt tegnap 3 sorozat, de ma még nem! Gondolom ez még nem nagy baj!
2012. jan. 3. 21:23
 4/5 anonim ***** válasza:

Ez szerintem indenkinék más. Nálam már 13 hetesen érezhető volt, és első perctől minden nap bejelentkezett miután egyszer már éreztem. Aztán mindig többet.

Nekem 24 hetesen már hatalmasakat mozgott, hátsó fali volt a lepényem, elég vékony voltam, talán azért.

2012. jan. 3. 21:52
 5/5 A kérdező kommentje:

Őszinte leszek, nem is tudom hol van pontosan! Egy papíron sem írták eddig, hol tapadt! A baba nagyon lent van, a doki figyelmeztetett, csak óvatosan!

Köszönöm szépen mindenkinek!

2012. jan. 3. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!