Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 20 hetes terhes vagyok. Már...

20 hetes terhes vagyok. Már érzem a babát mozogni (apró kis mozgások), de néha olyan, mintha kinyomná magát és ez egy picit fájdalmas. Más is van így ezzel? Ezt már most lehet érezni?

Figyelt kérdés
2011. márc. 8. 20:31
 1/5 anonim ***** válasza:
Én is 20 hetes terhes vagyok, nekem is előfordul, hogy kinyomja magát és befeszül a hasam. az elöző két gyereknél is volt ilyen. teljesen normális.
2011. márc. 8. 20:34
 2/5 anonim ***** válasza:
20 hetesen fájdalmas??Hát akkor később milyen lesz:))Én 30 hetes vagyok,megfelelő méretű babával a pocakban,de még most sem mondanám fájdalmasnak amikor kinyomja magát vagy rúg,pedig igen aktív baba.
2011. márc. 8. 20:48
 3/5 anonim ***** válasza:
Bár én "már":) 22 hetes vagyok, én ezt a hirtelen nagy rúgát úgy szoktam érezni, mintha megrázott volna az áram hirtelen. :D
2011. márc. 9. 08:18
 4/5 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat. Ő már a másodk baba lesz, csak 6 éve szültem a lányomat és nem maradt meg bennem, hogy már ilyenkor ennyire lehet érezni a babatornát :)
2011. márc. 9. 13:48
 5/5 anonim ***** válasza:

Én is érzem a mozgásait, bár inkább olyan szinten, mint amikor a pocakban elpukkanna egy buborék. Ma voltunk a második UH-on, a doki mosolyogva mondta, hogy pont úgy állt be, hogy a kis lábával a hólyagomat rugdossa, szóval hosszában. Képzelheted.. :-)))

Kellemes babavárást! :-)

19+5 hkm

2011. márc. 9. 21:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!