Mit ajánlotok? Olyan meddő párok véleményére lennék kiváncsi, akiknek sikerült a baba.
Esetleg még valaki?
És vmilyen gyógyszer, vitamin, étrendkiegészítő?
ztolso vagyok elfelejtettem mondani hogy fontos még a helyes táplálkozás én diétáztam május ota keményen le is dobtam 10 kilot ez is segitett
!!!
Nekünk 5 év után, első lombikra lett babánk, most 7 hónapos.
Inszemináció sikertelen volt, pedig hatot csináltunk végig.
Természetes módszerben most az FLP által ajánlott "meddőségi programot" csináljuk, remélem beválik. Ha igen, jó, ha nyárig nem, akkor megyünk lombikra megint. Öregszem :-)
Az egészséges táplálkozás egyébként alap, érdemes a bőr sav-köpenyét helyreállítani, a szervezetet belsőleg visszalúgosítani és a hiányállapotokat (vitaminok, ásv.anyagok) megszüntetni. Esetleg könnyed testmozgás is jól jöhet.
Mindenképpen jók a lazító programok a férjjel, hallottam egy párról, akik éjjel nappal koncertre, buliba, moziba, színházba jártak, csak hogy ne gondoljanak a baba akarására (ezt pedig elég nehéz megállni).
Hát, remélem segítettem.
Szia!
A férjemmel, mi 2 éven keresztül próbálkoztunk a Bébivel.
Ovu teszt, meg gyógytea,meg hőmérőzés, és volt még lábakat az égbe, pé számolás, meg minden. Már majdnem a hormonkezelés felé tekintgettem, de aztán mivel van egy 7 éves kisfiunk, így nem gondoltam hogy baj lehet.
Aztán teljesen véletlenül tavaly márciusában rátaláltam a Gynex cseppre, az egyik anyuka blogjában. Utána néztem, és megvettük. Szedtük mind a ketten, úgy, ahogy meg van adva, és láss csodát, terhes lettem rá két hónapra. Annyit tettünk, hogy szedtük, és hittünk benne, és szerelmeskedtünk. :) Ennél több nem kell :))
Remélem Nektek is sikerül. Sok sikert kívánok! És ne add fel!!!
33 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!