Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit ajánlotok? Olyan meddő...

Mit ajánlotok? Olyan meddő párok véleményére lennék kiváncsi, akiknek sikerült a baba.

Figyelt kérdés
Nektek mi segített?
2009. jún. 15. 15:43
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Sőgornőmék 2 sikertelen lombikon vannak túl, ami után spontán teherbe esett, de sajnos a 6-ik héten elvetélt. Az okát nem tudják az orvosok, sőt csodálkoztak, hogy spontán teherbe tudott esni, mert a férjének állitólag nem mozognak a spermái, és túl kevés is neki. Szóval milyen csodaszerek válltak be nálatok? Amúgy a férje semmilyen gyógyszeres kezelést nem kapott. Itt olvastam azt is, hogy a clostybegyt férfiaknak is ajánlják. Köszi a válaszokat.
2009. jún. 15. 15:44
 2/12 anonim ***** válasza:
Jaj ez az orvostudomány! Szerintem csak a klasszikus dolgok kellenek hozzá: stresszmentesség, egészséges táplálkozás. Nekünk is próbálkoztak mindennel, voltak nem sikerült terhességeim is, majd amikor feladtam, akkor sikerült. Egy műtét után otthon pihentem, jókat ettem, ittam, és nem néztük a naptárat. Amúgy félidő környékén együtt sem voltunk, úgyhogy sejtésem sincs hogy jött össze, de a természet jól kitalálta ám a dolgokat. Most 3 hónapos a baba:) Biztosan nekik is sikerülni fog.
2009. jún. 15. 16:15
 3/12 anonim ***** válasza:
Egyetértek az előttem szólóval. Nekünk már évek óta nem sikerült, aztán elmentünk az Adriára, sok pihi, sok szex...szóval sikerült. Igaz méhen kívüli lett, amit aztán lelkileg nagyon nehezen tudtam elfogadni, főleg, hogy az egyik petevezetékem is elvesztettem. Szóval ezek után már csak lombik jöhetett szóba, de most van egy 14 hónapos kisfiam és így, hogy a lelki teher csökkent, reménykedünk a tesóban csak úgy...természetesen :)
2009. jún. 15. 16:47
 4/12 A kérdező kommentje:

Esetleg még valaki?

És vmilyen gyógyszer, vitamin, étrendkiegészítő?

2009. jún. 15. 20:24
 5/12 anonim ***** válasza:
Nem próbálták a Czeicel Endrét megkeresni? Nekem a párom "mintáját" be kellett vinni, mert ha az nem stimmel akkor nem engem vizsgálnak, hanem őt kezdik el kezelni.
2009. jún. 15. 23:44
 6/12 anonim ***** válasza:
Én 3lombik után estem teherbe ,spontán.A férjem spermái gyengék voltak,ezért jártunk.A harmadik sikertelen után elmentünk genetikai vizsgálatra,mert azt mondták ezért nem tapadtak meg.Igazuk lett,mert nálam kromoszóma hibát találtak.Nagyon elkeseredtem,mert féltem egy beteg babától,ráadásul ilyen lelki megterheléssel,mint a lombik.7évig nem voltam orvosnál ez ügyben.Most egy idegen férfitől vagyok terhes(egy próbálkozás után),és a férjemnek szülöm meg a babát,aki így is elfogadja.Sajnos nekünk ilyen áron sikerült,de igaz lett rám,hogy egy nő mindent elkövet,hogy anya lehessen.Annak idején kapott a férjem Clostylbegit-et,ami semmit nem használt neki.Mi is mindent megpróbáltunk,de az égiek nem így akarták.Én azóta haragszom az orvosokra,mert a genetikát már az elején vizsgálni kellene a pároknál,akik sikertelenül próbálkoznak,nem akkor már, amikor már amikor lelkileg is ,és anyagilag is terhelve vannak.Sok sikert a családodnak.Nagyon megértem őket.Bocs,hogy hosszú voltam.18hetes
2009. jún. 16. 14:19
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia! nekünk 6 év sikertelenség után sikerült a baba. most januárban kezdtük volna a lombikprogramot mert azt mondta az orvosom hogy ö már többet nem tud értem tenni és oktoberben sikerült spontán. most 15 hetes vagyok. nálunk indenféle gyogyszeres kezelés volt( csak nekem mert a páőrommal minden rendben volt) orvost kb 3szor váltottam mert egyik s em tudott mit kezdeni velem. aztán kiderült hogy pcos vagyok.májusban volt egy laparoszkopiám ztána is folyamatosan gyogyszerek. azt mondta az orvos nagyon fontos hogy ne stresszeljen az meber és ne görcsöljön rá a dologra tulságosan. ez igaz is lehet mert én is probáltam megnyugodni és biztos ez is sokat segitett. ugyhogy fel a fejjel nekik is sikerülni fog! soha ne adják fel és angyon drukkolok nekik!!!!
2010. jan. 20. 20:26
 8/12 anonim ***** válasza:

ztolso vagyok elfelejtettem mondani hogy fontos még a helyes táplálkozás én diétáztam május ota keményen le is dobtam 10 kilot ez is segitett

!!!

2010. jan. 20. 20:28
 9/12 anonim ***** válasza:

Nekünk 5 év után, első lombikra lett babánk, most 7 hónapos.

Inszemináció sikertelen volt, pedig hatot csináltunk végig.

Természetes módszerben most az FLP által ajánlott "meddőségi programot" csináljuk, remélem beválik. Ha igen, jó, ha nyárig nem, akkor megyünk lombikra megint. Öregszem :-)

Az egészséges táplálkozás egyébként alap, érdemes a bőr sav-köpenyét helyreállítani, a szervezetet belsőleg visszalúgosítani és a hiányállapotokat (vitaminok, ásv.anyagok) megszüntetni. Esetleg könnyed testmozgás is jól jöhet.

Mindenképpen jók a lazító programok a férjjel, hallottam egy párról, akik éjjel nappal koncertre, buliba, moziba, színházba jártak, csak hogy ne gondoljanak a baba akarására (ezt pedig elég nehéz megállni).

Hát, remélem segítettem.

2010. jan. 20. 21:39
 10/12 anonim ***** válasza:

Szia!

A férjemmel, mi 2 éven keresztül próbálkoztunk a Bébivel.

Ovu teszt, meg gyógytea,meg hőmérőzés, és volt még lábakat az égbe, pé számolás, meg minden. Már majdnem a hormonkezelés felé tekintgettem, de aztán mivel van egy 7 éves kisfiunk, így nem gondoltam hogy baj lehet.

Aztán teljesen véletlenül tavaly márciusában rátaláltam a Gynex cseppre, az egyik anyuka blogjában. Utána néztem, és megvettük. Szedtük mind a ketten, úgy, ahogy meg van adva, és láss csodát, terhes lettem rá két hónapra. Annyit tettünk, hogy szedtük, és hittünk benne, és szerelmeskedtünk. :) Ennél több nem kell :))

[link]

Remélem Nektek is sikerül. Sok sikert kívánok! És ne add fel!!!

33 hetes km.

2010. jan. 20. 22:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!