Ti mikor adtátok oda az orvosnak a szülésre szánt összeget?
Figyelt kérdés
2012. márc. 30. 13:27
11/17 anonim válasza:
Varratszedésnél. Nekem császárom volt, kiengedtek 4 nap után, és azt hiszem a 10.napon kellett visszamennem a kórházba a varratszedésre. Ott adtam oda. Két nagy puszi és egy ölelés kíséretében. Én maximálisan elégedett voltam, most is ugyanannál az orvosnál szülök majd.
13/17 anonim válasza:
Sziasztok...Mindenkinek a saját dontése, de én nagyon ellene vagyok a nyomok a dokinak mert jolvégezte a munkáját dolgot...egészségugyben dolgozo no vagyok...nemvagyok orvos...De nemtudom megérteni az embereket, h pénzt nyomnak az orvosnak csakmert minden rendben zajlott,ok megkapjáka saját fizetésuket, és higyjéítek el elég sokat...Gondoljatok csak bele, nektek mikor adtak pénzt azért mert jolvégeztétek a munkátokat?...soha...és nemis fognak...ez csak égy rossz szokás, és sajnos manapság az orvosok már el is várják és miután odaadtátok neki a pénzt arra sem fog emlékezni h kik voltatok...jol elteszi a pénzt nos Helo...Vigyetek neki bonbont vagy uveget de ne pénzt...és foleg ne az orvosnak...mert azt a szulést vagy bármilyen más operáciot nem csak az orvos végezte...hanem rajta kívul még 10 másik ember akinek még sokan egy koszonomot sem mondanak , nemhogy pénzt adnak, és az orvos viszonta neki adott pénzt nemossztja szét a kollégái kozt...Bocsi ha valakit megsértettem...de én ezt így látom:-)
14/17 A kérdező kommentje:
Utolsó: Én megértem azt ahogy te ehhez állsz. Anyukám is egészségügyis, sőt nővérem is. Az én dokim nem olyan, hogy nem tudja utána ki is a "betege". Nővérem 2x szült nála,mind a kétszer meg volt vele elégedve. Azóta is ha meglátja odamegy, köszön, érdeklődik.
Igen rossz szokás, hogy az orvosnak pénzt adnak, de ha valaki azt szeretné, hogy foglalkozzanak vele, azt manapság meg kell fizetni. És el is várják. Igen a dokinak én is pénzt akarok adni, az osztályon lévő nővéreknek, csecsemősöknek pedig egy ajándékkosárral készülünk majd.
2012. márc. 30. 14:31
15/17 anonim válasza:
Az én dokim konkrétan megmondta, hogy a magánrendelésen fizetett összeg (8000Ft/alkalom) tízszerese szokott lenni a szülés. Mi ezt elfogadtuk és kész. Második baba lesz, az elsőnél másik dokim volt és ő is konkrétan megmondta, hogy mennyi az annyi.
16/17 anonim válasza:
Kedves Kérdezo...koszonom a megértésedet...persze neked is igazad van, mindenkinek a saját dontése...én biztos h nemadok pénzt a dokinak...mert egy az 1000 orvos kozul aki emlékszik rád...én egy hatalmas klinikán dolgozom tobbszáz orvos dolgozik és rengetek mutét van, és képtelenségnek tartom h az orvos megjegyezze mindenegyes paciensét...és a másik dolog ami kiborít, az h mi is vért izzadunk minden egyes operácion, mégis csak az orvos kap elismerést...de ha baj van akkor huznak vonnak mindenkit aki ottvolt...és tényleg kevés koszonomot hallok én mint fonovér az osztályon...Igen, aki magán orvot kér szuléskor annak tarifája van, és az mind rendben van,de ha valaki ugyeletesnél szul, az az ugyeletes megkapja a pénzét a klinikátol:-)
17/17 A kérdező kommentje:
Nekem sem azért van magánorvosom, mert minden rendben velem. SZTK-ba mentem volna én is, de sajnos PCO-m van, IR-em, és a 6. héten barnáztam. Mivel "problémás" vagyok ezért fogadtam orvost. A nővéremnek bevált, eddig nekem is. Egy tündér amúgy a főorvos úr, és örülök, hogy hozzá járhatok.
2012. márc. 30. 19:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!