Akik vidéken szülnek és fogadott orvosuk van mennyit adnak az orvosnak szülés után?
Elsősorban Szombathely érdekelne, de persze a többiekre is kíváncsi vagyok. Ahogy olvasom Pesten irreálisan magasak az összegek.
Előre is köszi a válaszokat!
Elvileg van fogadott orvosom (26. hetesen kértem fel-árat nem mondott)de miután nem alakult ki igazán az a közvetlen orvos-beteg kapcsolat ezért úgy döntöttünk szülésznőt fogadunk,az orvosnak meg attól függően adunk pénzt, hogy mennyit lesz bent (max 30.000)
31 hkm
Bocsi, OFF:
Az utolsó miskolci kismamától megkérdezhetem, hogy ki az illető orvos?
Győr, magánrendelés 7.000,-Ft.
Szülésre nem mond összeget, 40-50 ezret gondoltunk, császár lesz, mint az első kettő.
Szigetváron szültem, első alkalommal 40 ezret adtam, másodszorra (tavaly) 30-at, de ez igencsak egyszerű szülés volt :D Bementem, majd beért a doki, és fél óra múlva kinn volt a baba. Én igazából ezzel nem is a szülést, hanem az egész terhesség végigkisérését "háláltam meg", mivel tényleg bármikor fordulhattam a dokimhoz, ha gond volt, éjjel is rácsöröghettem (koraszülés gyanú volt...).
Amúgy magánrendelésre jártam, 5000 volt alkalmanként, a 36. hét után nem kért pénzt, amikor már hetente kellett menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!