Akik vidéken szülnek és fogadott orvosuk van mennyit adnak az orvosnak szülés után?
Elsősorban Szombathely érdekelne, de persze a többiekre is kíváncsi vagyok. Ahogy olvasom Pesten irreálisan magasak az összegek.
Előre is köszi a válaszokat!
Szia!
Én Debrecenben szültem egy hónapja, mi "csak" 20 ezret adtunk a dokinak. Nem is volt fogadott, plusz a gátmetszésen és -varráson kívül nem is csinált semmit, bent sem volt, csak a kitolásnál. Így aztán irreálisnak gondoltam volna egy nagyobb összeget.
Csak valami csekély összeget, de legfőképpen amennyit az anyagi helyzetet megenged! Azt a pénzt, amit az orvos zsebébe raknál, inkább költsd a családodra! A babád így is úgy is jó kezekben fog megszületni, és kiváló ellátást fogtok kapni a kórházban, ami TB alapú ellátást nyújt, nem egy magán intézmény (gondolom), ahol súlyos ezreket kellene fizetni a szülését, illetve bármilyen beavatkozásért! Az orvos is megkapja a fizetését, nem kell feltétlenül még "jattolni", ami ugyebár neki abszolút adómentes! A mai világban ez nem korrekt, szerintem! Persze, ha úgy érzed és megengedheted magadnak, fizess, amennyit jónak látsz!
Addig is jó babavárást!
Szegeden szültem tavaly, fogadott dokim volt, 80ezret adtunk neki. Sima és könnyű szülésem volt,de egész terhességem alatt kitüntetett figyelemben részesültem nála.Magánrendelésén soha nem voltam csak bent a klinikán, pénzt soha nem fogadott el (asszem 2x adtunk neki terhesség alatt kisebb összeget), mi gondoltuk a 80ezret, nekünk ennyit "megért". Fogadott szülésznőm nem volt, az ügyeletesnél szültem, neki 15ezret adtunk.
Idén is szülök, ugyanannál a dokinál és ugyanúgy 80at tervezünk neki adni.
szhelyen szültem,ugy tudom h csak ügyeletesnél lehet
2008 és 2009ben szültem
2008: 20.000Ft a dokinak(szülésznő,én csak csirkefejnek hivtam ,nagyon bunkó volt)
2009: 10.000Ft szülésznőnek(nagyon normális volt), doki szintén 20.000Ft mindketten ügyeletesek voltak
kinél vagy?
Szia! Én is 2008-ban szültem, akkor szerencsém volt, mert a fogadott dokimnál tudtam. Most pedig jövő héten ha minden igaz megindítják a szülést, így remélem akkor is ott lesz a doki. Szülésznővel holnap találkozom. Első baba a Herczegnél született, de mivel Ő már nincs így a Német Leventéhez mentem.
Te kiknél szültél?
Róla csak jót tudok mondani,első baba születésénél nála indult ki a feje,uh-ról rohant fel,nem volt doki. Már ütközben öltözött be a folyóson:o)
Második baba majdnem korababa lett, sikeresen visszatartotta,maximálisan figyelmes volt.
Akik nála szültek,mind dicsérték.Törödött velük szülés után is.
Akkor még nem volt pénzéhes,most nem tudom ilyen téren milyen. Kismamák 20-30 között hálálkodtak akkoriban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!