Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Többedik szülésre várók ti...

Többedik szülésre várók ti nem vagytok türelmetlenebbb? 38 hetes kismama vagyok, a második babámat várom.

Figyelt kérdés
MÁs is ilyen türelmetlen volt a második szülése előtt? Már majd megbolondulok, meg valahogy kicsit szorongok is a szüléstől, hogy minden oké legyen, ne legyen semmi baj. Az első babámnál ilyen gondolatok fel sem merültek.

2012. márc. 7. 17:20
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocsi, türelmetlenebbek?
2012. márc. 7. 17:21
 2/7 anonim ***** válasza:

Az elsőnél azon izgultam,hogy ne kelljen befeküdnöm túlhordás miatt, a másodiknál pedig már nem izgultam,csak vártam,és sok praktikát bevetettem,de nem jött előbb... Nagyon vártam,hogy végre kibújjon!! - végül Vele kellett befeküdni,mert túlhordtam (kereken 1 héttel született később,mint ahogy ki voltam írva)

A harmadiknál,részben nagyon vártam hogy megszülessen,részben pedig a világ legcsodásabb ajándéka lett volna,ha a szülinapomig túlhordom... Ezek a gondolatok keringtek bennem,de mivel szülésnek előjele sem volt,így bebeszéltem magamnak is,hogy úgy is túlhordom!! -így nem is vártam annyira,-persze,minden gondolatom a szülés körül forgott,reménykedtem,hogy otthon lesz a Párom amikor idő lesz... de igyekeztem élni a mindennapokat... (időre született és a Párom nem volt itthon mikor eljött az idő).

Mielőbbi könnyű szülést és egészséges kisbabát!! :-)

Üdv: 3 lányos

2012. márc. 7. 17:44
 3/7 anonim ***** válasza:

Szia! Én 2 okból izgulok jobban. 1. A szülés. Most, hogy tudom mire számíthatok sokkal jobban félek tőle.

2. Elég kicsi a babám, kedden 2600g-nak mérték, és előtte héten is ennyinek, így izgulok, hogy minden ok legyen, bár tudom, hogy így lesz.:-)

Boldog babavárást, könnyű szülést: 37 hetes kismama

2012. márc. 7. 18:30
 4/7 anonim ***** válasza:

Ó,dehogy nem! Bár még csak 13 hetes vagyok de folyton a szülésről álmodozom és ábrándozom, már nagyon-nagyon várom, pedig hol van még a vége!

Első babám 1 éves, úgyhogy nemrég éltem át a szülés szépségét és annyira jó volt és annyira vágyom rá újra, hogy már én ezért vagyok türelmetlen és a férjem is:)

2012. márc. 7. 18:36
 5/7 anonim ***** válasza:

37 hetes Kismama!

Had nyugtassalak meg! A mért súly csak sacc! Ennél akár fél kilóval több is lehet,vagy kevesebb. Egy 37 hetes magzatnak pedig pont jó érték!

Egyébként a többedik gyermek átlagosan 100 grammal szokott többel születni,mint az előző gyermek.

Boldog babavárást ,könnyű szülést és egészséges kisbabát Mindannyiótoknak!!

(Jaj,de szép is volt babát várni,izgulni,világra hozni... irigy vagyok most!! :-) )

Üdv:3 lányos

2012. márc. 7. 18:47
 6/7 anonim ***** válasza:

Köszi, aranyos vagy, de mi van ha kevesebb,és 2000g is alig van?

Amúgy első babu kisfiú, 3470g-al született, most kislányt várunk, de kiporolom a fenekét ha kibújt, mert így ránkijesztett. Csak egészséges legyen!

2012. márc. 7. 20:00
 7/7 anonim ***** válasza:

Kedves Utolsó!

AZ én lányomat 2800 grammank mérték hétfőn és csütörtökön 3750 grammal született.

Hidd el, semmit nem jelent.:)

2012. ápr. 8. 18:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!