Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Spontán vetélés, amit még...

Spontán vetélés, amit még mindig nem értek?!

Figyelt kérdés
Nekem az első vizsgálatkor rákszűrést csinált a dokinőm, ezután 3 óra múlva már barnáztam.5 nap múlva szóltam a dokinőnek, aki azt mondta, hogy ez termésetes, de addig könyörögtem, hogy újra megnézett. Még minden rendben volt, látszódott az UH-n. Ezután már kicsi vérzés jelentkezett, mire újra felhívtam, és közölte, hogy nincs semmi gond, akkor se ilyedjek meg, ha erősebben vérzek. Na ezután 10 napig kicsit vérezgettem, mikor is aztán erős vérzés jelentkezett, nagyon erős görcsökkel. Újra felhívtam az orvost aki közölte velem, hogy ha megjött, akkor megjött, ezzel nem tudnak mit csinálni. Ezután kerestem egy másik orvost, aki már megállapította, hogy elment a baba. Volt már más is így, vagy csak ez az orvos ilyen "durva"? Arról nem is beszélve, hogy hogyan bánt velem. Tudom, ott kellett volna hagynom, keresnem egy másikat, de azt gondoltam ez csak véletlen, valaki felbosszantotta. Hála Istennek rátaláltam egy orvosra, aki mindent elmagyarázott, felkészített az elkövetkező időszakra. Sok sikert mindenkinek!
2009. jún. 15. 15:34
 1/8 anonim ***** válasza:
Ez nagyon gyakori. Sok kezdődő terhesség elmegy, észre se vesszük, ez normális és nagyon gyakori. Sok orvos bunkó, ez nem normális, de gyakori.
2009. jún. 15. 15:38
 2/8 anonim ***** válasza:
Rákszűrést szoktak csinálni. Én is barnáztam utána. Bár nem tudom mennyire volt durva a doki, hogy attól ment-e el a baba. Mindenesetre ez a nemtörödöm magatartás nagyon felháborító! Nagyon sajnálom!
2009. jún. 15. 15:39
 3/8 A kérdező kommentje:
Kösznöm a válaszokat!
2009. jún. 15. 15:54
 4/8 anonim ***** válasza:
1-2 honapnal ne varjatok tobbet probalkozzatok ujra annal hamarabb fog sikerulni ez tuti!Ha legkozelebb ilyen lenne azonnal dokihoz aki adjon gyogyszert neked!
2009. jún. 15. 16:22
 5/8 anonim ***** válasza:

Soha az életben nem barnáztam rákszűréstől!31 vagyok,voltam páron.

ez a doki felelőssége!

az nem normális,hogy ilyenkor vérzel!

2009. jún. 15. 16:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen, szeretnénk újra próbálkozni. 1 hónap már eltelt, nem tudom várjak-e még tovább?! A doki azt mondta 2 hónapot várjunk.Jobban mondva 2 menszeszt.
2009. jún. 15. 16:30
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Vetélés után sajnos csak ajánlani tudom, a 2menzit.

A rákszűréstől nem lenne szabad sose vérezni, és igen is, minden vérzés terhesség alatt bajt jelent, még akkor is, mikor tudjuk, hogy semmi baj sincsen, és az orvosnak el kell látnia a terhest.

(sokszor adom azt a tanácsot, hogy nyugi semmi baj, csak egy apró hajszálér a terhelés miatt..., de azért mindig oda írom, hogy ha megnyugtatja menjen be az orvosához és nézzék meg, mert nem látunk sajan a pocakjába, mi a baj)

Az, hogy az orvos nem foglalkozott veled, és a panaszoddal, sajnos egy picur életébe került, bizonyítani nem tudod, hogy miatta ment el a magzat, vagy a vizsgálat miatt, mert kisterhességnél sok mindentől függ, de nagyon nagy a valószínűsége, hogy ha befektetnek, akkor most már egy hónappal nagyobb babád lenne:(

Sajnálom, hogy vannak még ilyen orvosok, akik nem figyelnek ránk

(nekem anno egy fogigátló miatt volt "kisebb" problémám, amit félvárról vett az orvos, szerencsére megmaradtam)

2009. jún. 15. 16:42
 8/8 anonim ***** válasza:

Szia! Nekem is spontán vetélésem volt a 7. héten, de tényleg nem tudni nálam sem, mitől. Rákszűrést nekem is csinált a doki, de én még csak nem is barnáztam. Az én dokim azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk akár egyből is, mivel nem kellett műteni, mert felszívódott a baba, de az első három hónapban nem valószínű, hogy sikerülni fog. Mi két hónapot ki is hagytunk, de aztán a harmadikban egyből sikerült is és minden rendben van!

Szerintem is mihamarabb próálkozzatok!

Üdv, egy 17 hetes kismama

2009. jún. 16. 09:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!