Spontán vetélés, amit még mindig nem értek?!
Soha az életben nem barnáztam rákszűréstől!31 vagyok,voltam páron.
ez a doki felelőssége!
az nem normális,hogy ilyenkor vérzel!
Vetélés után sajnos csak ajánlani tudom, a 2menzit.
A rákszűréstől nem lenne szabad sose vérezni, és igen is, minden vérzés terhesség alatt bajt jelent, még akkor is, mikor tudjuk, hogy semmi baj sincsen, és az orvosnak el kell látnia a terhest.
(sokszor adom azt a tanácsot, hogy nyugi semmi baj, csak egy apró hajszálér a terhelés miatt..., de azért mindig oda írom, hogy ha megnyugtatja menjen be az orvosához és nézzék meg, mert nem látunk sajan a pocakjába, mi a baj)
Az, hogy az orvos nem foglalkozott veled, és a panaszoddal, sajnos egy picur életébe került, bizonyítani nem tudod, hogy miatta ment el a magzat, vagy a vizsgálat miatt, mert kisterhességnél sok mindentől függ, de nagyon nagy a valószínűsége, hogy ha befektetnek, akkor most már egy hónappal nagyobb babád lenne:(
Sajnálom, hogy vannak még ilyen orvosok, akik nem figyelnek ránk
(nekem anno egy fogigátló miatt volt "kisebb" problémám, amit félvárról vett az orvos, szerencsére megmaradtam)
Szia! Nekem is spontán vetélésem volt a 7. héten, de tényleg nem tudni nálam sem, mitől. Rákszűrést nekem is csinált a doki, de én még csak nem is barnáztam. Az én dokim azt mondta, hogy nyugodtan próbálkozhatunk akár egyből is, mivel nem kellett műteni, mert felszívódott a baba, de az első három hónapban nem valószínű, hogy sikerülni fog. Mi két hónapot ki is hagytunk, de aztán a harmadikban egyből sikerült is és minden rendben van!
Szerintem is mihamarabb próálkozzatok!
Üdv, egy 17 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!