Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Miből lehet észre venni a...

Miből lehet észre venni a vetélést?

Figyelt kérdés
kb 8 hetes terhes vagyok és edig voltak tüneteim mostmár semmi nemis vérzek és görcseim sincsenek igy nem hiszem h elvetéltem volna de ha mégis miből veszem észre?
2012. márc. 29. 14:49
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Az, hogy nincs terhes tüneted (örülj neki) nem jelenti azt, hogy észrevétlen elvetéltél, mert az nagyon is észre lehet venni. Nálam erős, görnyedős görcs, iszonyatos mennyiségű friss és mélybordó darabos vér. Hányinger, szédülés, ájulás érzés.
2012. márc. 29. 14:52
 2/9 anonim ***** válasza:

Hogy menstruáció szerü vérzésed lesznek, és erös görcseid. Az elhalt magzat is úgy ürül mint egy menstruáció csak nagyon erös.

Szerintem ne izgulj, lehet holnaptól leszakadnak a melleid, de lehet ilyen jó lesz az egész terhesség.

2012. márc. 29. 14:53
 3/9 anonim ***** válasza:
Nálam is így volt,ahogy az előttem válaszoló írta.Rengeteget véreztem...De nálam annyiban volt még más,hogy én utána napokig rosszul voltam,úgy éreztem elájulok,gyenge voltam,és az az ürességérzés...Soha nem felejtem el...
2012. márc. 29. 14:58
 4/9 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a gyors válaszokat és nagyon sajnálom a helyzeteiteket
2012. márc. 29. 15:07
 5/9 anonim ***** válasza:

Ne is gondolj ilyenekre!

Sajnos nem biztos, hogy észre lehet venni! Van akinek vérzéssel indul meg, van akinek nem.

Nálam egy hete indul meg a vérzés (se görcs, se hányinger), sajnos az uh-n kiderült, hogy szabálytalan a petezsák, és megindult a vetélés. 2 nap múlva kaptam időpontot a missed ab. műtétre, addig itthon vérezgettem. :-( Szóval nálam csak vérzés volt, se hányinger, se görcs.

2012. márc. 29. 15:19
 6/9 A kérdező kommentje:
nagyon sajnálom!
2012. márc. 29. 15:27
 7/9 anonim ***** válasza:

Köszönöm, aranyos vagy, de te ne is gondolj ilyenekre, a lányom 2 éve született.

Amikor kismama voltam vele, annyi rossz dolgot olvastam, de szerencsére vele semmi baj nem volt.

Sajnáljuk, hogy a tesója nem akart megszületni, de 3 hónap múlva próbálkozunk, reményeim szerint több sikerrel!

2012. márc. 29. 15:30
 8/9 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Egyébként ne félj attól, hogy baj lehet. Miért lenne? Csak mert nincsenek tüneteid? Képzeld, én a második terhességnél veszélyeztetett voltam (sajnos végig véreztem, barnáztam) rengeteg bajom volt. Itt fájt, ott fájt meg mikor már nagy volt a pocakom a baba rettenetesen tornázott a bordám aljában minden nap (beékelte a sarkát) , ám egy nap eltelt a dél is és aznap még nem éreztem a mozgását. Nagyon megijedtem. Bökdöstem a hasam meg minden, a szívem dobogott ezerrel. Kiderült, hogy csak aludt, de utána nagyon tudtam örülni ennek a "bordazúzásnak", amit folyamatosan csinált:D Szóval, ha időnként nem ad jelet magáról, az még nem biztos, hogy bajt jelent. Főleg ilyen fiatal terhességnél még:)
2012. márc. 29. 15:33
 9/9 A kérdező kommentje:
szurkolok h sikerüljön
2012. márc. 29. 15:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!