Ikreket nem észre venni a pocakban?
Figyelt kérdés
Tegnap beszélgettem egy friss ikres kismamával, és mondta, hogy csak az utolsó uh-n mondták hogy 2 baba lesz! Mekkora ennek a valószinüsége, ilyen gépek mellett? Kicsit megijedtem, mert nekünk azt mondták először hogy kislány (18 hetesen) utána kisfiú (30 hetesen)! És ez az ikres kismama azt mondta hogy lehet hogy egyik takarja a másikat! Lehetséges ez? 33 hkm2012. márc. 23. 08:48
1/9 anonim válasza:
szerintem ilyen elég ritkán fordulhat elő! No para:)
2/9 anonim válasza:
ma már annyi vizsgálatra kell járni, uh stb... szerintem nem..
3/9 anonim válasza:
Szülésznő vagyok és én még ilyenről nem is hallottam,hogy a mai terhesgondozás mellett előfordult volna ilyen,hogy csak a terhesség vége felé fedezik fel,hogy ikrekről van szó.
5/9 anonim válasza:
Azt nem gondolnám,hogy majdnem a végéig nem lehetett látni,hogy ketten vannak! Nekem is járt így egy ismerősöm,bár neki a 20 hetes genetikain derült ki,hogy két kislánya lesz! Azóta 3 évesek az iker lányai
6/9 A kérdező kommentje:
Köszi! Akkor vagy kamuzott a kismama, vagy nem ment el minden vizsgálatra, amire kellett volna! Én is kérdőn néztem rá, mikor mondta, és eléggé meg is ijesztett! Köszönöm a válaszokat, akkor megnyugodtam! :)) Kellemes babavárást!
2012. márc. 23. 09:49
7/9 anonim válasza:
Barátnőmnek 32 hetesen vették észre, hogy 2 baba van. De neki amúgy is nagyon bújócskáztak, mert 15 hetes volt mikor kiderült hogy terhes. A 18 hetesen simán egy babáról szólt a lelet, huszonvalahány hetesen 2 szívhangot hallott a doki, ezért továbbküldte valami nagy uh-ra, és ott sem látták, csak az egyiket.
8/9 anonim válasza:
Tesom maganba jart a terhessege alatt havonta orvoshoz. 18-dik hettol minden egyes alkalommal valtozott a baba neme. Hol azt mondtak lany, hol azt, hogy fiu. Egy baba volt, csak nem jol latszodott az UH-n, meg a koldokzsinor is utban volt, igy elneztek. Vegul lany lett. :-)
Viszont ismerek egy anyukat, neki most 4 evesek az ikrei. Eljart minden vizsgalatra rendesen, nem vettek eszre, hogy ketto lenne.
Aztan mikor megszuletett a lanya mondta a szuleszno, hogy akkor nyomjon ujra, mert latom a masik fejet is.....
Igy lett egy fia is! De ez szerintem nagyon ritka. Gyakoribb, hogy elnezik a baba nemet!
9/9 A kérdező kommentje:
Uhh! Azért rákérdezek a kövi uh-n, biztos ami biztos! Jó lenne ha 2 baba lenne! :)
2012. márc. 24. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!