Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ki hogy oldja meg a munkahelyé...

Ki hogy oldja meg a munkahelyén a rosszullétet?

Figyelt kérdés
Még csak pár hetes vagyok, de a gyomrom már kész van, fáj, émelygek időnként, energiám alig van. Most hétvégén, szinte végig aludtam a 2 napot és éjszaka sem volt gond az alvással. Eléggé nehezemre esik itt ülni és persze a munka sem megy. Az émelygésre jó valamilyen vitamin? Úgy érzem sok a gyomorsavam is, mit tegyek? Mit egyek? Persze nem kívánok semmit.
2009. jún. 15. 10:12
 1/10 anonim ***** válasza:
Igyál gyömbér teát,de ha tudsz gyömbér venni belerakhatod salátába is, citromos víz, B6 vitamin. A banán jó lúgosító.
2009. jún. 15. 10:14
 2/10 anonim ***** válasza:

én is banánt szoktam enni reggel. 9-re járok dolgozni, mire beérek, kicsit összeszedem magam, én felkelni nem bírok, szinte be vannak dagadva a szemeim a fáradtságtól, bármennyit is alszok.

7 hetes km

2009. jún. 15. 10:16
 3/10 A kérdező kommentje:
Köszi! A múltkor chips-et vettem és Canada dry-t ittam, az úgy jó volt, igaz nem az egészséges étkezés alapjai. Vagy ne foglalkozzak vele?
2009. jún. 15. 10:16
 4/10 anonim ***** válasza:

Szegény fejed!

Iszonyú lehet neked,megértelek,mert én is nagyon nehezen viseltem az első heteket.Egésznap aludtam volna,erőm annyi se volt ,h 1 emelet lépcsőin felmenjek,remegtek a lábaim tőle(amúgy sporoltam előtte).

Pulzusom 100 fölé ment.

De én nem jártam dolgozni.Neked még rosszabb.

Mindennap délutáni alvás volt a nagyobb gyerekkel.

Agyilag is leépültem arra a pár hétre.

9.héten volt a legnehezebb,azután nekem enyhűlt.

Ajánlani tudom még a gyömbér mellé(ezt nem próbáltam)a citromfű teát.Nagyon jó a gyomorpanaszokra.

Nekem is a gyomrom nem volt jól.Se éhesen se ha ettem,szóval kitartás mert nem lesz ennyire szőrnyű végig.

2009. jún. 15. 10:22
 5/10 anonim ***** válasza:
Nekem a gyomorsavra nagyon bevált a Salvus víz. Próbáljátok ki, érdemes! Igaz, az íze eleinte szokatlan, de hozzá lehet szokni. Miután megittam pár perccel később már semmi bajom.
2009. jún. 15. 10:23
 6/10 anonim ***** válasza:
második vagyok. Sajnos nem sokat tehetsz ellene, ez a terhességgel jár. Majd kinövöd
2009. jún. 15. 10:32
 7/10 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A Salvus vizet már próbáltam, az idén sajnos volt már egy vetélésem és akkor is elég rosszul voltam, de most még erősebbnek tünnek a rosszulléteim. Ráadásul a munkahelyemen sem szeretek lenni, úgy érzem, ha más lenne a környezet, könnyebben bírnám. Így még ez is rá tesz egy lapáttal.

2009. jún. 15. 13:32
 8/10 anonim ***** válasza:

Szedsz terhesvitamint? Ha igen, mikor veszed be?

Csak azért, mert én mindig estére vettem be, s éjjel voltam nagyon rosszul. Napközben nem volt semmi bajom, csak késő délután kezdett megint rámtörni az émelygés+hányinger.

Én végül nem váltottam vitamint, de most is úgy gondolom, hogy közrejátszott a rosszullétekben.

Nekem még a 18. héten is voltak rosszulléteim, bár tényleg egyre ritkábban a 14. hét után.

Nekem a sima háztartási kelsz és a májaskenyér vált be. A többi mind kijött...

Nyugi, hamarosan semmi bajod nem lesz!

25 hetes km

2009. jún. 15. 13:37
 9/10 anonim ***** válasza:

A Terhesvitaminoktól én is rosszúl voltam.

Végig próbáltam az összeset.Egyik se vált be.

Ahogy bevettem 1-2 órára rá már megszédültem és nagyobb lett a hányingerem.

2009. jún. 15. 14:24
 10/10 A kérdező kommentje:

Én ebéd után szoktam bevenni a Femibiont, de reggi után egy Magne B6-ot és vacsora után is.

Most kigomboltam a nadrágom, mert nincsenek itt a főnökeim, így jobb lett, de egyébként nem tudnám megtenni, titkárnő vagyok, érdekes lenne, ha kigombolt naciban mászkálnék.

Eddig nagyon nem volt bajom, a múlt héten. Hétvégén végig feküdtem, ma volt nagyon rossz, remélem ettől nem lesz még rosszabb.

Köszi a válaszokat.

2009. jún. 15. 15:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!