Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Várandósság alatt nektek is...

Várandósság alatt nektek is megduzzadt a szeméremajkatok?

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 16:49
 1/8 anonim ***** válasza:
Igen.
2012. márc. 28. 17:11
 2/8 anonim ***** válasza:
Igen. Pont tegnap állapítottuk meg férjemmel, hogy "húsosabb" lett :)
2012. márc. 28. 17:16
 3/8 anonim ***** válasza:
Talán, igazából nem láttam a hasamtól :).
2012. márc. 28. 17:20
 4/8 anonim ***** válasza:
Nem is kicsit.
2012. márc. 28. 17:46
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm, megnyugodtam. Már azt hittem én vagyok selejtes. Szép napot!
2012. márc. 28. 18:12
 6/8 anonim ***** válasza:
En ma szantam ra magam, hogy tukorben szepen leborotvalom (eddig is borotvaltam, de vakon, ma pedig meglepi vacsi lesz a ferjemnek, gondoltam legyen minden tokeletes) es ma lattam meg eloszor, hogy mennyire megvaltozott, sokkal duzzadtabb es sotetebb. Gondolom nem fog igy maradni es a szules utan visszanyeri regi formajat! :) 27 hkm.
2012. márc. 28. 19:27
 7/8 anonim ***** válasza:
A terhesség vége felé igen. És nem csak úgy látszott, hanem úgy is éreztem, hogy nagyon vérbő. Elég hülyén nézett ki, de szülés után újra olyan, mint régen.
2012. márc. 28. 20:38
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem is nagyon, sokkal nagyobb lett a szeméremajkam, szülés után viszont sokkal kisebb lett, még kisebb, mint terhesség előtt. Lehet, hogy a doki csinált valamit? Férjem szerint szebb a puncim, mint szülés és terhesség előtt! :-)
2013. jan. 27. 17:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!