21/24 anonim válasza:
Én sem vagyok az a nőcis típus, pontosan az fordult meg az én fejemben is, amit te írtál. Nálunk a férjem kislányt szeretett volna, mert "ők apásak", ahogy mondta. :-) Kislányunk is lett, most már 19 hónapos, és már eszembe sem jut, hogy jó-jó, de mit fogok én csinálni egy kislánnyal. Most újra várandós vagyok, a férjem is és én is úgy érezzük, hogy fiú lesz, pedig úgy megnézném újra a cuki kis ruhácskákat egy kislányon. :-)) Érdekes módon most az szokott eszembe jutni, hogy jó-jó, de mit fogok csinálni egy kisfiúval? Kislánnyal már van tapasztalatom. :-)) De egyébként mindegy, tényleg csak az a lényeg, hogy egészséges legyen.
23/24 anonim válasza:
12.-es, te beteg vagy!!! Ilyet leírni...Úristen....nagyon nagyon gáz vagy!!!!!! Örülnél, hogy van egy kislányod és egy kisfiad is...pff. Szánalom.
24/24 anonim válasza:
Háthhhhh...
Mert a kislány a háziírás miatt általában nem ordít és bőg őrült hörgő hangerőn...
Mondjam még?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!