Szerintetek kisfiú vagy kislány a babócám? (kép mellékelve)
Sziasztok! Külföldön élek, és a nőgyógyászom nem akarja elárulni, hogy micsoda a kis jövevényünk :) (mondván, hogy ő már 40 éve evvel foglalkozik és régebben nem tudták megmondani, és az úgy volt a jó). Úgyhogy akárhogy győzködtem, nem mondja meg. Majd ha hazajövök Magyarországra árpilisban, elmegyek egy UH-ra, hogy megnézzék, mert kiváncsi vagyok! :)
Amúgy a 15. hétbe értem, ez a kép 2 hete készült. :) Hátha valaki tudja:) Vagy ki tudja silabizálni :)
A tippem hogy kisfiú.
Majd kiderül, ha áprilisban megtudod írd meg.
szerintem 15-ik héten még az orvosnak is csak tippelnek. akkor még ha jobban látja sem mond 100%-t.
látom németorzságban élsz. én is, tölem megkérdezte hogy akarom-e tudni. majd megmutatta mit lát.
az össze kép alapján kisfiúnak tünik
egyébként meg jó bunkó a nőgyógyász hogy nem mondja meg a nemét,
azt hiszem azért joga van tudnia az anyukának ,már csak a babakelengye miatt is hogy milyen szinűt vásároljon.
meg egyébként is..
12 hetesen még szerintem is 50-50% az esély
áprilisban majd kiderül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!