Pontozzatok le, ha akartok, de én úgy érzem igenis jobb egy kislány, mint egy fiú. Mindig is úgy éreztem, hogy egy gyerek az legyen lány!
Amikor megtudtam, hogy a pocaklakómnak kukija van, 3 napig tiszta depis voltam. Aztán jött az, hogy "mindegy, csak egészséges legyen". Szerencsére az is lett, ő volt a mindenem, a szerelmem, amíg kisbaba volt. Aztán elfiúsodott. Nem egy kifejezett rossz gyerek, csak eleven, és dúl benne a tesztoszteron, de engem néha halálra idegesít, és az is eszembe jut, hogy "miért nem lány?" Akkor nem lenne ilyen.
Azóta született egy kislányom is, aki még csak másfél éves, most kezd majd "lányosodni", és néha úgy érzem őt jobban szeretem. Ami nagyon gáz, és utálom magam, hogy ilyet érzek, és hogy még le is írom! :( Persze nyilvánvalóan azért jobb még most, mert sokkal jobban lehet szeretgetni, puszilgatni, mint a durcás, testvér-féltékenységgel küzdő nagyot (3,5 éves)...
Simán lehet, hogy később elmúlik a különbség, amikor már egyiket se tudom babusgatni, mindkettő egyformán "távolságtartó" lesz. És lehet, hogy a lányom is ugyanolyan gézengúz lesz, mint a fiam, nem tudom...
." Nem egy kifejezett rossz gyerek, csak eleven, és dúl benne a tesztoszteron, de engem néha halálra idegesít, és az is eszembe jut, hogy "miért nem lány?" Akkor nem lenne ilyen."
Ismernéd csak az én lányomat. Külsőleg "tiszta" lány,nagyon szép baba arca van,hosszú dús haj,de a természete....egy kicsit sem lányos!
Azért nagyon sok mindenkinél van,hogy jobban szeretne lányt vagy fiút. Mindegy ,hogy miért! Akár az apukákról van szó akár az anyukákról vagy akár tesóról, szinte mindig van olyan válasz,hogy most jobb lenne egy fiú,vagy én lányt szeretnék!
És ez nem zárja ki azt ,hogy ki mennyire jó szülő ,testvér illetve náluk is az a fontos ,hogy egészséges legyen! Ki akarna magának beteg gyereket? Senki!
Az meg kicsit durva volt,hogy nem játékszer! Igen nem az, de pl. én könnyebben labdázok ,autózok egy kisfiúval kiskorban ,mint barbibabázzak egy kislánnyal.
És ez igen is fontos, mert az első években dől el minden, hogy a szülő és a gyerek közt milyen kapocs alakul ki és ehhez a közös játék nagyon nagy segítség!
Szerintem teljesen mindegy, hatalmas ajándék mindkettő. :)
Kedves 19-es! Bárcsak ne ez lenne a problémád, hogy lepontoznak! Szégyellheted magad, talán el kellene gondolkoznod, miért ilyen a fiad! Sajnálom szegényt, bár ez rajta nem segít! Hogy fog ez a gyerek felnőni? Istenem, te szerencsétlen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mar maga a kerdes is enyhen szolva "erdekesen" van megfogalmazva de a 12-es valasz nalam is kiverte a biztositekot. Es igen,le is pontoztalak!!!
NEM jobb egy kislany egy kisfiunal.
Nekem fiam van, juliusba lesz 3 eves. Nem adnam 1000 lanyert sem. Ugy tud szeretni,ragaszkodni. Hatalmas szive van. Orakig eljatszik magaban ha kell. Eleven de csak annyira amennyire egy ennyi idos eleven. En orulok neki mert ha nem lenne az inkabb azert aggodnek. Arrol mar nem is beszelve,hogy ugyan kisfiu de gyonyoru arca,gyonyoru az egesz gyerek ugy ahogy van.
Most varjuk a masodik babankat nem tagadom,hogy lanyt szeretnenk mindketten a ferjemmel. De ha kukacos akkor az se baj :) Egezseges legyen!!!
En meg orulok,hogy van egy fiam aki tovabb viszi az apja vezeteknevet. Tudom ez osdi gondolkodas de a ferjem csaladjaba csak O az egyetlen fiu es a mi fiunk viszi tovabb a nevet.
Tegnapi 3-as válaszoló vagyok.
12-es-nek üzenem, hogy örülj, hogy ilyen igazi, fiús kis csibész a kisfiad!!!:O Legyen is csak eleven, játékos, pasis, hisz pont ettől olyan cukik a kisfiúk!!
Kérlek, szeretgesd meg nagyon a kisfiad, olyan rossz volt olvasni, hogy ilyet írtál róla.:((( A testvérféltékenység nem a nemén múlik, te is tudod! Kislányod is valószínűleg így reagálna egy kistesóra, ez így van rendjén - sok-sok szeretetre van szükségük!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!