Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Tényleg ennyit számít, ha...

Tényleg ennyit számít, ha valaki nem annyit szed fel terhesség alatt, mint ami a nagykönyvben meg van írva?

Figyelt kérdés
Mert ha így van akkor bulémiásnak kellene lennem, hogy megfeleljek az elvárásoknak! 17 hetes vagyok és a mai áll. szerint +7 kiló van rajtam. 168 centi vagyok és 62 kilóról indultam. Nem zabálok, nem szeretem az édességet, nem vagyok leveses, most mégis inkább levest eszek, mint másodikat, és mégis itt tartok.
2012. márc. 28. 15:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Én eleinte nem híztam kb. a 20. hétig (pedig nem hánytam), 165 centi vagyok és 53 kilóról indultam. 32 hetesen már 13 kiló volt rajtam, de nem látszott, mert csak a pocakom és a cicim nőtt meg. Az utolsó hónapban még felcsúszott 2 kiló, mert vizesedtem. (Azt mondta a védőnőm, hogy diétázzak. Meg a sógornőm is mondta, hogy jujj, ez sok lesz, figyeljek oda.) Szóval +15 kilóval mentem szülni. A Baba 3400 gramm lett, és a Párom mondja, hogy már szülés után rögtön látta, hogy visszafogytam. Mikor 4 nap után hazajöttem, még 59-et mutatott a mérleg, de tegnap már 54-et (11 napos a Baba). Eszem rendesen, anyósom hordja az ebédet, az én szüleimnél lakunk, anyum főzi a vacsit. Mondjuk rengeteg tejem van, és nagyon sokat is eszik a Kisfiam.

Szerintem ne foglalkozz vele, én sem törődtem ezzel, jól éreztem magam a bőrömben, ettem amit megkívántam. Majd rendeződnek a dolgok. Alkati kérdés ez.

Boldog Babavárást Neked!

2012. márc. 29. 11:57
 12/12 A kérdező kommentje:
Igyekszem :) Sok boldogságot a csöppséghez!!! :))
2012. ápr. 2. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!