Tényleg ennyit számít, ha valaki nem annyit szed fel terhesség alatt, mint ami a nagykönyvben meg van írva?
Én eleinte nem híztam kb. a 20. hétig (pedig nem hánytam), 165 centi vagyok és 53 kilóról indultam. 32 hetesen már 13 kiló volt rajtam, de nem látszott, mert csak a pocakom és a cicim nőtt meg. Az utolsó hónapban még felcsúszott 2 kiló, mert vizesedtem. (Azt mondta a védőnőm, hogy diétázzak. Meg a sógornőm is mondta, hogy jujj, ez sok lesz, figyeljek oda.) Szóval +15 kilóval mentem szülni. A Baba 3400 gramm lett, és a Párom mondja, hogy már szülés után rögtön látta, hogy visszafogytam. Mikor 4 nap után hazajöttem, még 59-et mutatott a mérleg, de tegnap már 54-et (11 napos a Baba). Eszem rendesen, anyósom hordja az ebédet, az én szüleimnél lakunk, anyum főzi a vacsit. Mondjuk rengeteg tejem van, és nagyon sokat is eszik a Kisfiam.
Szerintem ne foglalkozz vele, én sem törődtem ezzel, jól éreztem magam a bőrömben, ettem amit megkívántam. Majd rendeződnek a dolgok. Alkati kérdés ez.
Boldog Babavárást Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!