Munkatársnőm 30 kilót hízott. Saját bevallása szerint "zabált". Éjjel kettőkor rendszerint felkelt enni egy jót. De szülés után egy év alatt leadta.
2012. márc. 28. 14:44
2/7 anonim válasza:
és?
sajna nem mindenki ússza meg ennyivel, és valakin, szerintem 70%-on rajta is marad a felesleg.
én ezért odafigyelek nagyon.
2012. márc. 28. 14:52
3/7 anonim válasza:
20 kilót híztam, de 2 hónappal szülés után olyan voltam mint előtte.
2012. márc. 28. 14:54
4/7 anonim válasza:
Én hallottam egy esetről, hogy a kismama 40valahány kilót hízott. Nem ismerem személyesen, a rokonságban valaki igen. Hát nagyon durvának tartom.
Én 36. hétig 12 kilót szedtem fel, pedig nem éheztem, szóval elképzelni nem tudom, ő hogy csinálta.
2012. márc. 28. 15:03
5/7 anonim válasza:
én is 30 kilót híztam, és az 1,5 kiló gyümölcsön kívül normális mennyiséget ettem, 1 év alatt lement... Nem akartam, de szerintem most is hasonló lesz, pedig most nem eszek meg 1,5 kiló gyümit naponta... :( Most 17 hetesen +7 kilónál járok, csak abban bízom, hogy számít valamit az, hogy az első babó téli volt, a mostani nyári lesz... hátha nem jön fel annyi a végén.
2012. márc. 28. 15:16
6/7 anonim válasza:
Szintén +31kg jött fel rám. szintén anno téli gyermekem született. most tartok 24.héten és +8kg van rajtam. anno nem figyeltem mit mikor eszem, persze éjjel soha nem keltem fel enni. most igyekszem 6.7 után semmit nem enni. és mégis jönnek fel a kilók.
barátnőm mind a kétszer 43-45 kilót szedett fel... magas és vékony. semmi nem maradt vissza neki! szerintem genetika és alkatfüggő.
2012. márc. 28. 18:11
7/7 anonim válasza:
szia én 30kg szedtem fel terhesség alatt 40 nel kezdtem most terhes vagyok 24 hetes és most tartok 20kg nál 57 kg vagyok. Ahoz nem kell egész nap zabálni h meg hízz. Én alig 1 nap 3 szor eszem és mégis nagyon hizok ez sztem alkattol is függ!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!