Hogyan mondtátok vagy mondanátok el a párotoknak hogy jön a baba?
Figyelt kérdés
2012. márc. 27. 16:16
11/14 anonim válasza:
Nemrég történt ez meg, emlékszem a párbeszédre, le is írtam. Ha akarod, ideírom. :
" - Szia Drágám! Hazajöttem! - köszönt be a párom.
- Szia! Képzeld, óriási hírem van! - kiáltottam fel, mire nagyon lelkes lett.
- Előléptettek? - vont kérdőre, boldogan.
- Nem. - Kurtán válaszoltam.
- Akkor? Jaj, ne mondd már, hogy hárman vagyunk itt?! - bökte ki.
- De! Kétszer is pozitív lett! - ugrottam a nyakába. Aztán pár napig ilyen "rohamai" voltak:
- Apa leszek! Apa leszek!!!"
12/14 anonim válasza:
Hozzáteszem: vigyorgott, mint a vadalma. Utána percekig egymáson röhögtünk! :D
13/14 anonim válasza:
Tervezett baba volt d enem hittük hogy elsőre összejön nem jött meg már a következő honapban csináltam hajnalban a tesztet és 2 csik lett nem hittem a szememnek és felkeltettem a férjemet hogy tényleg 2 csik van rajta vagy képzelődöm e...és tényleg 2 csik volt...én igy mondtam el romantikusabban képzeltem el de igy jött össze a nagy izgalomba...:-)) azóta 2 éves nagylány már és tervezzük a kistesót kiváncsi vagyok azt hogy mondom el...:-))Boldog babavárást mindenkinek!
14/14 Adilari válasza:
Én írtam neki egy sms-t hogy apuci(mert ugye már van két kislányunk)Novemberben kapsz + 5 nap szabit:-)))Egyből leesett neki és BOldog volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!