Az Elevitet beszüntetik? Egy kismama mondta tegnap a terhesgondozóban! Hallotta más is, mert még én sem! Igaz lenne?!
Figyelt kérdés
Köszönöm2012. márc. 27. 09:36
1/8 anonim válasza:
Én se hallottam!De a Femibion sokkal-de sokkal jobb!
4 gyerkőc anyukája
2/8 anonim válasza:
Én is azt szedtem, de nem hallottam róla,hogy beszüntetnék. Remélem nincs gond vele.
3/8 A kérdező kommentje:
Annyit mondott, hogy valamit találtak benne, de nem tudja mit! Csak, hogy nem hallottam sehol, látni sem láttam! Azért kérdezem!
2012. márc. 27. 09:48
4/8 anonim válasza:
Ohh ez azért meglepő lenne...szerencsére nem szedtem, csak gravidát, de azt is csak 1 dobozzal. Kíváncsi leszek kacsa e :)
5/8 anonim válasza:
Előző vagyok, nem igaz, egy nőgyógyász ezt írta egyik fórumon legalábbis...
6/8 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen Köszönöm! Akkor jó, megnyugodtam, megnyugodtunk, legalábbis remélem! Köszönöm még egyszer!
2012. márc. 27. 12:49
7/8 anonim válasza:
Szerintem kacsa az egész! Az Elevit hosszú évek óta jó bevált kismamavitamin. Ugyebár nemrég lett a Gravida ami Magyar termék.Persze ,hogy ezt kellene reklámozni és rávenni a kismamákat,hogy ezt használják.
Az Elevit évek óta megbízható a Gravidáról még nincs annyi visszajelzés és tapasztalat.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2012. márc. 27. 14:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!