Ez mit jelent, miért érzem ezt? 35 hetes kismama
Figyelt kérdés
Nagyon kellemetlen amit érzek! Olyan mintha meg akarna jönni
és szurkál még görcsölgetek, 20 percenként!
2012. márc. 27. 08:13
1/14 anonim válasza:
Keményedni nem keményedsz? És meddig tart? Lehet, hogy jósló, reméljük nem igazi, mert még korai lenne.
37 hkm
2/14 A kérdező kommentje:
Hát sajnos nem nagyon tudom meg mondani mi az a keményedés!
Ott keményebb ahol a baba van! Nem tudom, hogy mi lehet ez! Tegnap voltam NST és ott nem mondtak semmit! A szemérem csontom is nagyon de nagyon szokót fájni!
2012. márc. 27. 08:19
3/14 anonim válasza:
Nyom a baba és jóslók is vannak, szerintem vegyesen.
Nekem is vannak ilyesmik, de amikor utoljára voltam dokinál azt mondta, ilyenkor már normális.
36 hkm.
4/14 anonim válasza:
Ha keményedsz, az egész pocid tiszta kő kemény lesz. Nekem azt mondta a dokim, hogy olyan kemény lesz mint a homlokod. És ha mensi szerű görcs és/vagy derékfájás is társul hozzá és kb 20-30 mp-ig (ha ennél tovább akkor igazi) tart akkor az jósló, de ha nem tudod, akkor ülj bele egy meleg kád vízbe, ha erősödik igazi fájás, ha elmúlik csak jósló. Ja és pihenj sokat. De jobb lenne a dokidat felhívni, vagy menj be hogy vizsgáljanak meg. (első voltam)
5/14 A kérdező kommentje:
Kádunk nincsen! Csak zuhany, akkor gondolom az is megteszi!?És ha nem múlik el akkor az azt jelenti, h lehet előbb fogok szülni? Nincsen orvosom!
2012. márc. 27. 08:36
6/14 anonim válasza:
Az is megteszi. Vegyél be mgb6-ot, ha nincs dokid, hívd fel a védőnőd, vagy a kórházat vagy az sztk-t. de valamit tenni kell, nehogy hamarabb jöjjön... szorítok menj zuhanyozz le és utána írj hogy mi van...
8/14 A kérdező kommentje:
Még várok egy kicsit! És utána megyek tusolni! És minden képen megírom, h hogy állok!
2012. márc. 27. 08:58
9/14 anonim válasza:
Szerintem ne nagyon várogass semmire se. Vagy tusolás vagy irány a kórház vagy doki, hidd el nem beszélek hülyeséget. Én 33 hetesen kerültem így kórházba és vissza kellett tartani a babát.... Ne játssz vele, mert még van ideje megszületni, nem kéne neki a 35. héten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!