Mit jelent az hogy a jobb szivkamrába 3mm -es papilláris izom látható? Most 30 hetes kismama vagyok
Sokmindent nem tudok róla anyukaként.
Külföldön élek itt a 22 hetes nagy UH-n rendesen átnézték és elmondta a doki hol lehetnek bajok.
A szívnél azt mondta/mutatta hol nem szokott összenöve lenni és problémás lehet.
Èn a helyedben mivel másodszor emelik ki ezt egyszerüen vagy felkeresnék egy gyerek szívsebészt, vagy egyszerüen a gyerekorvoshoz elmennék és megkérdezném mit is jelent ez, aggódsz és mondja el neked miért emelki ki ezt a dolgot, ha még is azt mondják nem baj.
Ez tök más. Ha minden más értéke tökéletes volt (AFP, genetikai ultrahangok), akkor nem különösebben ad okot nyugtalanságra - a genetikai szűrésekkel együtt utalhatna fejlődési rendellenességre. Én nem láttam, nem nagyon tudok és akarok ettől többet mondani rá, ezért mondtam, hogy ha téged aggaszt, és persze, hogy aggaszt, beszélj neonatológussal! Minden bizonnyal meg fognak nyugtatni. Az orvosodnak kötelessége téged minden apró rendellenes mozzanatról tájékoztatni, ha ez megnyugtat esetleg, tehát olyan nincs, hogy baj van, de nem akarja megmondani, vagy hasonló.
De kerestem neked egy pozitív sztorit: :)
Nyugalom, és beszélj valakivel, aki meg tud téged nyugtatni! Sok boldogságot! :))
Köszönöm!!!
CSak azért aggaszt mert nem szeretném ha beteg baba lenne. Persze minden más eredményem tökéletes semmivel semmi probléma és az ultrahangon is minden rendben volt ezen kívül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!