Szilikon cicim van, amit "lelki problémák" és nem a nagyobb méret miatt csináltattam meg.20 h kismama vagyok, s szoptathatok vele mert izom alá tették az inplantátumot. Érdekelne hogyan alakul a formája?
Figyelt kérdés
2009. aug. 28. 12:59
2/11 anonim válasza:
Szia alakul, nekem is alakult, most a másodikat várom, majd ha már nem szeretnék több babát (ha ez most kiscsajszi lenne, mert már fiam van), és akkor megyek mell korrekcióra. Jelzem sokáig nem tudtam szoptatni, vagy 6-8 hetes koráig, emiatt sokan megszóltak, hogy biztos a mellem miatt, de nem. Nekem is izom alá helyezték az implantátumot.
3/11 anonim válasza:
mé pontoztak le? MErt mondtam hogy igen,érdekel????
4/11 anonim válasza:
Kedves utolso! A felreertesek elkerulese vegett: Nem az volt a kerdes,hogy teged erdekel-e,hanem a kedves kerdezot erdekli. :)
6/11 anonim válasza:
Én 3 évig szoptattam vele,most várjuk a másodikat, ha a következő szopin is túl leszünk, irány a sebészet.Rettenetesen néznek ki.
7/11 anonim válasza:
"Érdekelne hogyan alakul a formája?" Ezt kérdezte.Érdekel-e engem,hogy hogyan alakul a formája.
Ha őt érdekli,milyen lesz a formája,akkor nem így kell a kérdést feltenni.Hanem így: Érdekelne,hogyan alakul a formája. PONT.
Vagy tévedek? (nem akadékoskodni akarok,éna kérdést nem tudtam másképp értelmezni,mert így volt leírva)
8/11 anonim válasza:
OFF: és gondoltad küld majd képet (before - after)?? :-D
Amúgy van némi igazság benne, hogy félreérthető a kérdés (ha félre akarjuk érteni)! Minden esetre jót nevettem! :-)
9/11 A kérdező kommentje:
Bocsi hogy nem tettem ki egy vesszőt, de azért a kérdésből kiderül hogy "nekem ilyen cicim van"! Köszi a válaszokat, azért kicsit félek milyen lesz, dehát a baba az első...
2009. aug. 28. 18:25
10/11 anonim válasza:
Nem a vessző a gond,hanem hogy nem kell a végére kérdőjel.
Remélem,nem lesz gond a ciciddel.
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!