Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 32 hetes kismama vagyok...

32 hetes kismama vagyok keményedik a hasam ez rosszat jelent? És ha egész nap mocorog az azt jelenti jól érzi magát ugye?

Figyelt kérdés
2012. márc. 26. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:

a keményedés a méh készülődése a szülésre. ha nagyon sűrűn keményedik, akkor Mane B6ot érdemes szedni, nehogy túl hamar akarjon kijönni.

a sok mocorgás engem megnyugtat, mert tudom, hogy jól van. idővel egyre kevésbé fog elférni, így kevesebbet is mozog majd.

35 hetes k.m.

2012. márc. 26. 10:40
 2/7 A kérdező kommentje:
És ez nem korai még????
2012. márc. 26. 10:46
 3/7 anonim ***** válasza:
Nekem három fiam van a középsővel már 20 hetesen keményedett a hasam,ami korainak számít.A dokim pihenést és magne B6-ot ajánlott.Szerencsére minden ok volt,10 nappal született meg hamarabb.Szerintem a 32.héten már nem olyan "korai",de mindenképpen említsd meg az orvosodnak!
2012. márc. 26. 10:55
 4/7 anonim ***** válasza:

nekem is 30 hét óta keményedik, barátnőmnek már 20 héttől.

nem korai, de azért pihenj, amennyit lehet!

2012. márc. 26. 10:58
 5/7 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm!!!!!! Lehet akkor már nem kellene dolgoznom!!!
2012. márc. 26. 11:06
 6/7 anonim ***** válasza:
30 hetes vagyok, egy hete keményedik jobban, én pénteken tettem le a stafétabotot. Szerintem ne dolgozz már, ha teheted...nekem a Magne B6 mindig segít. Beveszem és kb. 20 perc múlva múlik a keményedés. Nekem is sokat mocorog még, és én úgy vagyok vele, ez azt jelenti: jól van. Egy hete órákon át rugdosott. Vigyi magadra és kitartás, pihenj többet!
2012. márc. 26. 13:54
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm pihenek majd akkor amennyit tudok!!!!!!!! :-)
2012. márc. 26. 14:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!