Nem akarom tulhordani a babámat. Mit csináljak hogy kicsit elöbb meginduljon a szülés? Sokat lépcsőzök mert a 3ik emeleten lakom, ez segithet?
Szia!
Tollasozz.:) Nővérem mondta még nekem, hogy ő már meg szeretne szülni. Mondtam neki, gyere, menjünk tollasozni, kicsit ugrabugrálsz, és nem sokára jönni fog a babóca.
Így is lett. Este tollasoztunk, hajnalban hívott, hogy menjek érte, mert jön a baba. :-)
Ne lépcsőzz, mert ha a lepényed már el van meszesedve, és nem működik jól, a babánál súlyos oxigénhiány is felléphet.
Sajnos a várakozás ellen nincs mit tenni, várni kell türelmesen.
Üdv egy szerdára kiírt
szerintem csak véletlenek azok,hogy valaki ezt meg azt csinálta és beindult a szülés! nekem is mindent mondtak,meg is csináltam,és még is 4 nappal hordtam túl! pedig én mindenre képes lettem volna hidd el,mert marhára utáltam már a magzatvíz vizsgálatot,mivel nem egy kellemes érzés! hidd el úgy is csak akkor fog jönni,amikor ő akar!
üdv. 3 hós kisfiú anyukája
Nem mindig lehet megvárni azt h akkor jön amikor akar.
Én bármit tettem semmi se indította be.Lépcső, torna ...
Császároztak,de se a méhlepénynek se a magzatvíznek semmi baja nem volt.A lépcsőzéstől sem. És toxémiát sem okozott,pedig jócskán túlzásba vittem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!