Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Szexen, forró fürdőn, bábakokt...

Szexen, forró fürdőn, bábakoktélon kívül milyen praktikák vannak még, hogy meginduljon a szülés? 40 hetes

Figyelt kérdés
2008. dec. 11. 10:49
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én minden nap sétáltam,lépcsőztem,de volt hogy takarítottam egy kicsit.Konyhaszekrény takarítás,kádsúrolás,persze nem kifulladásig.Aztán hogy ettől indult-e be nem tudom,de mind a kettővel hirtelen csorogni kezdett a magzatvíz a 40. héten.És a takarítás sem jött rosszul,mert sokáig nem kellett foglalkoznom vele,csak a babával.
2008. dec. 11. 10:53
 2/6 A kérdező kommentje:
Én azt hallottam, hogy ha olyan tornát csinálsz, ami nem terhestorna, hanem egy normál átlag aerobic dvd. Nme tudom, mennyire hasznos.
2008. dec. 11. 11:29
 3/6 A kérdező kommentje:
Szóval az lett volna a kérdés, hogy ezt szadab-e? Mert a takarításon túl vagyok, de semmi. :(
2008. dec. 11. 11:29
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha a babád még nem szeretne kibújni, akkor csinálhatsz bármit! Valakinek még az oxitocin sem segít! De azért kívánom, hogy siessen a törpe!
2008. dec. 11. 11:53
 5/6 A kérdező kommentje:
Az első babámat túlhordtam egy héttel, és hidd el, ez nem veszélytelen. Akkor még megúsztam, de mi van, ah másodjára már nem lesz olyan szerencsém? Ezért kéne valahogy megindulni a aszülésnek! Akkor oxitocinnal indították, de az utolsó negyed órát (tolófájások jöttek már) nem bírta ki, sürgősségi császár lett belőle. Miután kivették, egyértelműen látszódtak rajta a túlhordás jelei.
2008. dec. 11. 12:26
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
én a sétát, és a lépcsőzést tudom még.
2008. dec. 11. 14:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!