Mákvirág kérdése:
Nagy pocakkal hogy szőrtelenítetek egyszerűen?
Figyelt kérdés
Még hat hetem van hátra de már a pocomtól elég nehezen megy a szőrtelenítés, ha valaki tudna vmi egyszerű megoldást a problémámra annak a válaszát nagyon meg köszönném... Nálam csak az epilálás és a borotválás lehetséges mert a külömbőző gyantákra ill. szőrtelenítő krémekre allergiás vagyok...2012. márc. 26. 18:30
11/12 anonim válasza:
Én egyedül szoktam, tapintásra, de csak kb. 3-4 hetente szánom rá magam, mert kész tortúra! 34 hetes
12/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenkinek, aki válaszolt a segítséget!! Hát ugy döntöttem megkérem a párom ma hogy segítsen!!! :)
2012. márc. 29. 11:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!