Akik fogytak a terhesség elején! A terhesség végén hozzászámoltad a lement kilókat is vagy a kezdősúlytól számítottad a hízást?
Figyelt kérdés
Én 4,5-5 kliót fogytam az első 3 hónapban. Most vagyok a kiinduló súlyomnál.
A végéig még biztosan szedek hozzá. A mostanihoz (kezdősúly) kell számolnom, vagy azt a mínusz 4,5-5 kg- is hozzáadjam majd?
2012. márc. 26. 10:14
1/4 anonim válasza:
A kezdősúlytól számoltam, 178 centi vagyok, 74 kg-val kezdtem, lement az elején 3 kg, most meg 77 vagyok, a 33. héten.
2/4 anonim válasza:
A kezdő súlytól számoltam, hiszen teherbeeséstől számolunk. Az a normál súlyod. Én 55,5kg-al lettem terhes, vissza estem 52,5kg-ra és 64kg-al szültem. Összesen 8,5kg-ot hiztam.
3/4 anonim válasza:
Kezdő súlytól kell számolni, hiszen annyival kezdted a terhességet, az a normális súlyod. Ami lement, az is a terhességtől ment le, nem fogyókúra gondolom :) Ha a kiindulónál vagy, nem híztál még. Boldog babavárást
4/4 anonim válasza:
Szia!
Én 63-mal kezdtem, visszaestem 59-re, most a 30. héten 71 kg vagyok, 8 kg+... :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!