A babától való görcsölgetés az olyan érzés, mint amikor ovulációtól van görcsölgetés vagy cisztától?
Figyelt kérdés
2012. márc. 24. 16:23
1/6 A kérdező kommentje:
Senki nem tudja???
2012. márc. 24. 17:19
2/6 anonim válasza:
Szerintem arra gondolsz amikor mensi szerű megjön érzés van. Az olyan mint amikor meg akarna jönni és fájogat, persze nem erősen. Cisztám nem volt nem tudom az milyen. De erre sajnos nem szabad alapozni, ha ezt tünetként kérdezed.
3/6 anonim válasza:
mindenféle görcsöt okozhat de persze csak akkor normális, ha nem erős görcs.
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nem tünetként kérdezem, csak tudni szeretném hogy az milyen lesz majd, ha ott tartok.
2012. márc. 25. 11:24
5/6 anonim válasza:
Amúgy nem vészesek ezek, inkább nem is görcsnek mondanám, amik a terhességgel járnak, csak olyan kis hasogatások, enyhe menzesz görcsök, szurkálások. Vágj bele, isteni érzés terhesnek lenni, én imádom. Amikor elkezd mozogni, onnantól csoda.Minden jót!
6/6 A kérdező kommentje:
Már régen belevágtunk, csak még nem sikerült eddig! :(( Mire sikerül, már nagyon kiokosodom a témában...
2012. márc. 25. 20:46
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!