18 éves lány vagyok, babát várok és meg szeretném tartani. Milyen anyagi támogatásokat vehetek igénybe?
Ha jól sejtem még érettségi előtt állsz..ugye?
Ha edig nem volt bejelentett jövedemed,de nappali tagozatos középiskolás/főiskolás/egyetemista voltál,akkor a tv. szerint jár GYED,de ennek összegéről nem rendelkezik,és nekem is csak jövő szerdán lesz időm ellátogatni a TBhez.Ha nem tanulsz már,és nincs jövedelmed,akkor elméletileg nem jár,de mindenképpen menj be a TBhez.
Aztán,A GYES és a családi alanyi jogon jár.
A GYES és a GYED kizárják egymást.
Köszönöm a gyors válaszokat . Azt szeretném még kérdezni hogy körülbelül mennyibe kerül egy kisbaba ellátása havonta? tudom h ezek a kérdések nagyon butának tűnnek de sajnos én ezek itthon nem tudom feltenni :( :$
És szeretnék minnél jobban felkészülni a kisbabám érkezésére
Itt bátran kérdezhetsz,mindenre válaszolnak a kismamák,a babaellátás még nekem is hátra van, csak akartam írni neked hogy bátran kérdezz mindent amiben bizonytalan vagy,nagyon rendes csajok vannak itt:-))
Boldog babavárást!
25 hetes kismama
Köszönöm szépen a bátorítást !:)
Neked is Boldog babavárást !!! :)
Szia! Itt is találsz infókat a kismamáknak járó támogatásokról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!