Első császáros babád után mikor estél ismét teherbe?
Császáros lett a második baba is,vagy simán szültél? Milyen okból lett az első császáros?
Nálunk a kisfiamnak leesett a szívhangja (oxitocinos indítás közben) és amiatt lett császáros. Februárban volt 2 éves és most gondolkozunk a tesón.
10 hós volt a fiam amikor terhes lettem. a 2.is császár lett,ami nem is baj,mert először nálunk is az volt mint nálatok,és az nagyon rémisztő volt,2x volt rajta a köldökzsinór. komplikációmentes volt a terhesség,a szülés. kicsi most 2,5 éves,októberben jün a 3.
ha te simán szeretnéd most,akkor nyugodtan belevághattok,ennyi idő után a dokik már megengedik h megpróbáld.
1.baba: 2010.június
Császár oka: szemészeti probléma
2.baba: 2012.májusban érkezik
Császár oka lesz: mivel nem telik el 2 év a 2 gyermek születése között, illetve időközben autoimmun beteg lettem.
SZIASZTOK!
7éves lesz a kis-nagy fiúnk nekünk is szívhang gondok adódtak,nem tágultam semmit hajnal 2órától de.10h.-ig.
Nagyon féltem,inkább attól hogy ha császár lesz remélem sikerül beadni az érzéstelenítőt.Nagyon sokáig 2évbe telet míg meg-be gyógyult a hegem.gyulladt volt felváltva hol középen,aztán két oldalt.Vissza jártam dokihoz kenegessem körömvirág krémmel,alkat kérdése a gyógyulás nekem hosszadalmas.Apumnak is volt több lábműtétjei nehézkesen gyógyult.
Másfél évig váratott a kistesóka.Első gyerek első hónap próbálkozásában sikerült.Hosszú vizsgálatok közben küzdöttem cysztá-kkal azelőtt sosem volt.Clostyt szedetett a doki velem.Tavaly májusban végre kiderült a pct házasélet teszt pozi lett,nem jutnak fel a spermiumok elpusztítom őket.Hsg kontr.anyag rtg vizsgálat következett picike bibi volt a bal o.de kis nyomásra átjáródtak a petevezetők.Nem hogy jobb lett volna a helyzet újra cyszta-ák jöttek,felszívódtak 3hónapon át bajlódtam.A doki véleménye a sok stressz,hogy ne már annyira elég lett.Testileg lelkileg.Dec.-ben pihentünk Januárban inszem történt kellett a segítség.Sikerült a kistesó.Mai napig nem tudjuk elfogadni,beletörődni hogy fiatalok egészségesek vagyunk első gyerek elsőre sikerül,a második baba megfoganásához segítségre volt szükségünk.Az a mi történetünk lehetséges ha kisfiúnk születése után 3éves kora körül próbálkoztunk volna lehetséges hogy ugyanez lett volna.A doki véleménye:A test a szervezet megváltozik.A sikertelenség oka lehet gyulladástól,összenövésektől de csak ez volt a gond hogy nem jutottak fel a spermiumok.Üdv.:Zs
Első császár: 2010 február, oka: köldökzsinór többszörös testre/nyakra tekeredés miatt nem tudott természetes úton elindulni.
Második császár: 2012 szeptember, oka: a dokim előirányozta eleve az első császár miatt, de még szerencse is volt: valódi! csomó volt a köldökzsinóron, plusz nála is többször a nyakon...
Ti már nyugodtan nekiláthattok a kistesónak!:)
CHát nekem 4 hónappal sikerült az első után...nem lett semmi baj, de ez nem követendő példa:-)
Az első nem tágulás és meconiumos magzatvíz miatt volt, a második pedig..egyszerűen nem éreztem készen az egészre még, bár az orvosom első perctől kezdve támogatta.
1 év és tizenhét nap van a gyerekek között.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!