Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha a párom nem...

Mit tegyek, ha a párom nem hajlandó szexelni velem mióta teherbe estem?

Figyelt kérdés
Mióta megtudta, hogy terhes vagyok, nem hajlandó semmilyen szexre. Azt mondja nem kíván. Ez furcsa. Segítsetek légyszíves! Köszönöm!
2012. márc. 15. 22:58
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
13%
sz...rd le!! majd ha megszulsz utanna se add oda magad!
2012. márc. 15. 23:00
 2/28 A kérdező kommentje:
Azt mondod bosszú?
2012. márc. 15. 23:04
 3/28 anonim ***** válasza:
46%
Mi szülés óta nem szexelünk. Nem zavartatom magam, tudom, hogy mással sem csinálja. Azért próbáld vele megbeszélni, mondjuk mi megbeszéltük ezt.
2012. márc. 15. 23:09
 4/28 A kérdező kommentje:
Utolsó! Ti miért nem szexeltek szülés óta? Hogy bírod? Terhesség alatt csináltátok?
2012. márc. 15. 23:17
 5/28 anonim ***** válasza:
81%

Ez elég érdekes, a tested valószínűleg még nem változott meg a terhesség miatt, így arra nem foghatja, hogy nem kíván. Itt szerintem másról lehet szó. Nem lehet, hogy az érzelmeivel van baj? Az én férjem biztos vagyok benne, hogy még 20 kg felesleggel is kívánna, mert szeret és az ő gyerekével vagyok terhes.

A másik lehetőség, hogy félti a magzatot.

2012. márc. 16. 08:46
 6/28 anonim ***** válasza:
84%
Szerintem furcsa lehet neki, hogy van egy baba a hasadban, taszítja a gondolat. Beszéld meg vele, megér egy próbát, és meglátja, hogy semmi különbség.
2012. márc. 16. 08:49
 7/28 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem sok férfi van, aki féltésből nem akar szexelni terhesen. Fél, hogy árt vele a babának, mert rádnehezedeik, vagy túlzottan ráz, esetleg később ha megmozdul a baba szex közben az vált ki belőle fura érzést. Beszéljétek ezt meg, de legyél megértő vele.

Ha meg nagyon kivagy, kezdeményezz te, és vezesd rá, hogy a klasszikus testen kívü még elég sokféleképpen tud őis kedvesdkedni neked.

Itt több "apa nem akarta" választ is találsz:

http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__terhes..

2012. márc. 16. 09:57
 8/28 anonim ***** válasza:
28%
bocs, klasszikus szexen kívül :)
2012. márc. 16. 09:58
 9/28 anonim ***** válasza:
38%
Szerintem hagyj egy kis időt neki, úgysem bírja sokáig (hisz férfi :) ).
2012. márc. 16. 11:48
 10/28 anonim ***** válasza:
66%
Szülés után nemszexszelős vagyok. Nem így terveztük, csak jött. Máshogy szeretjük egymást. A férjem nem forróvérű, nekem irtóra elcseszték a gátsebem,operálni kell... hát ezért nem.
2012. márc. 16. 12:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!