Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha a párom nem...

Mit tegyek, ha a párom nem hajlandó szexelni velem mióta teherbe estem?

Figyelt kérdés
Mióta megtudta, hogy terhes vagyok, nem hajlandó semmilyen szexre. Azt mondja nem kíván. Ez furcsa. Segítsetek légyszíves! Köszönöm!
2012. márc. 15. 22:58
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:
Sok nő esetében pedig azt hallom, hogy nem akar szexelni és a párjuk szenved. Lehet hogy cserélni kellene? :-)
2012. ápr. 5. 09:01
 22/28 anonim ***** válasza:
Hát biztos cserélni kéne.. Jó lenne.. Pont ilyenkor kéne a legnagyobb bíztatás meg szép szavak.. Hát irigykedem azokra akiknek ilyen rendes a párjuk!
2012. ápr. 5. 09:20
 23/28 anonim ***** válasza:
Mondd meg neki, hogy ha neked bánytot okoz, azzal egészen közvetlenül a babáját bántja. És hogy ha nem szexel veled amikor kívánod, azzal a gyerekét veszélyezteti mert "érzelmi stressznek" tesz ki téged, ami mint minden más stressz, különösen az első harmadban veszélyes. Mondd meg neki, hogy ha másért nem akkor a gyerekéért kutya köteles összeszedni magát, és "férfiként viselkedni", méghozzá úgy, hogy teljességgel elhiteti veled, hogy nálad kívánatosabb nőt a legvadabb fantáziájában sem tudott volna elképzelni, és tessék szépen "apaélményt" szerezni annak a gyereknek, hogy örüljön!! :))
2012. ápr. 20. 00:04
 24/28 anonim ***** válasza:

Én is többet szeretnék, de nem kapom olyan sűrűn, mint óhajtanám. :)

Az enyém a babát félti, meg egyszer azt mondta, hogy idegesíti, hogy odabenn kuksizik valaki és mi van, ha kineveti? :DDDDDD

Meg nem akarja, hogy bajom legyen, bár enélkül neki lesz baja, mert ingerültté válok. :)

Szóval ez inkább pszichéses féltéses akármi.

2012. ápr. 20. 00:16
 25/28 Babi0906 ***** válasza:

Mi első babánkat várjuk és mind a kettőnknek nagyon új a helyzet :) eleinte még szexeltünk az első 2-3 hónapban viszont nekem elég hamar elkezdett látszódni a pocakom és bár a párom imád engem,a hasam meg a babát is de valahogy még sem tudtuk folytatni azt a szexuális életet,mint előtte.Én sem éreztem magam már olyan kívánatosnak pedig szépen kigömbölyödtem ott is ahol addig nem volt sok minden :) A páromnak nagyon is tetszik amit lát,de el nem tudom képzelni,hogy mondjuk épp szexelünk és akkor a pici bejelentkezik,hogy "sziasztok,itt vagyok anyu,apu" :D

Már nem sokára itt lesz köztünk,én regenerálódok egy kicsit és akkor újra lehet mindent :) Mi addig is más hogy próbáljuk ezt megoldani.

2012. ápr. 20. 06:57
 26/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Nálunk is hasonló a helyzet, párom nagyon kíván én is őt az első három hónapban nem is volt ezzel gond. Csak néha amikor rosszul voltam. De most mintha megváltozott volna valami a 12 heti ultrahang óta. Én nem bírok vele. Pedig kívánom és sajnos ritkán is vagyunk együtt. Élvezem is nagyon, de nincs orgazmusom, pedig ezzel sohasem volt gondom. Féltem a picit, vagy nem is tudom. Fura érzés, hogy közben ott van a hasamban és ficánkol. Meg néha ránehezedik és az már fáj. De párom megértő és azt mondja majd belerázódok:) Kérdésedre válaszolva, beszéljetek! Én mindig elmondom mi aggaszt és ezt tőle is elvárom!
2012. ápr. 20. 08:16
 27/28 anonim ***** válasza:

Egyszerű a válasz: maszturbáljál!

És mi történt 1 hónap alatt? Változott valami Kedves Kérdező?

2012. ápr. 20. 12:07
 28/28 anonim válasza:

Kedves Kérdező! Remélem így majd egy év után észreveszed még a kérdésem! :) Nagyon kíváncsi lennék hogyan alakultak a dolgaitok? Ugyanis pontosan ugyanabban a cipőben járok most mint Te tavaly. Szörnyű, iszonyú, borzalmas, és jelen helyzetben nem tudom elképzelni, hogy egyszer majd még lesz normális minden, úgy mint a terhesség előtt.

Nem kib*sz*sból, de úgy érzem nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy nyugodt szívvel engedjem be magam mellé vajódás vagy szülés alatt, mert aki már ennyitől bestresszel, lehet egy örök életre megundorodik tőlem azért amit ott látna... :(

2013. febr. 3. 00:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!