Mit tegyek, ha a párom nem hajlandó szexelni velem mióta teherbe estem?
Én is többet szeretnék, de nem kapom olyan sűrűn, mint óhajtanám. :)
Az enyém a babát félti, meg egyszer azt mondta, hogy idegesíti, hogy odabenn kuksizik valaki és mi van, ha kineveti? :DDDDDD
Meg nem akarja, hogy bajom legyen, bár enélkül neki lesz baja, mert ingerültté válok. :)
Szóval ez inkább pszichéses féltéses akármi.
Mi első babánkat várjuk és mind a kettőnknek nagyon új a helyzet :) eleinte még szexeltünk az első 2-3 hónapban viszont nekem elég hamar elkezdett látszódni a pocakom és bár a párom imád engem,a hasam meg a babát is de valahogy még sem tudtuk folytatni azt a szexuális életet,mint előtte.Én sem éreztem magam már olyan kívánatosnak pedig szépen kigömbölyödtem ott is ahol addig nem volt sok minden :) A páromnak nagyon is tetszik amit lát,de el nem tudom képzelni,hogy mondjuk épp szexelünk és akkor a pici bejelentkezik,hogy "sziasztok,itt vagyok anyu,apu" :D
Már nem sokára itt lesz köztünk,én regenerálódok egy kicsit és akkor újra lehet mindent :) Mi addig is más hogy próbáljuk ezt megoldani.
Egyszerű a válasz: maszturbáljál!
És mi történt 1 hónap alatt? Változott valami Kedves Kérdező?
Kedves Kérdező! Remélem így majd egy év után észreveszed még a kérdésem! :) Nagyon kíváncsi lennék hogyan alakultak a dolgaitok? Ugyanis pontosan ugyanabban a cipőben járok most mint Te tavaly. Szörnyű, iszonyú, borzalmas, és jelen helyzetben nem tudom elképzelni, hogy egyszer majd még lesz normális minden, úgy mint a terhesség előtt.
Nem kib*sz*sból, de úgy érzem nem vagyok elég bátor ahhoz, hogy nyugodt szívvel engedjem be magam mellé vajódás vagy szülés alatt, mert aki már ennyitől bestresszel, lehet egy örök életre megundorodik tőlem azért amit ott látna... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!