Mit tegyek, ha a párom nem hajlandó szexelni velem mióta teherbe estem?
ez nem furcsa,sőt. fogadd el. a férjem imád,és gyönyörűnek tart,de a terhességeink alatt nem szexeltünk. mert egyikőnk se tudja a kettőt összeegyeztetni. férjem anyaistennőnek tart ilyenkor,és a szex szóba se jön. nekem sem :) mindketten maximálisan a picire koncentrálunk olyankor. el nem tudnánk képzelni,h a pocakomban ott a babánk én meg mondjuk orálisan kielégitem vagy hasonlók.
ez van :) pedig egyébkánt elég vérmesek vagyunk,de a várandósság szent dolog.
meg kell értened őt. és hidd el ez nem is baj. jobb nem is kockáztatni a szexszel.
sztem az a nagyobb baj,ha egy nő úgy gondolja,terhesen is ugyanolyen intenzitással kell nemi életet élnie,mint azelőtt,mert attól tartja magát nőnek,vagy mert fél h a férje félrelép. a várandós nő elsősorban várandós,és csak utána nő. a baba az első,és ami neki a legjobb. és a szex olyankor kockázatos,bárki bármit mond. sajnos vanank körülöttem rossz példák,vetélés,fertőzés miatti koraszülés,egyebek.
a babára koncentráljatok,mással ne törődj!
sok boldogságot!
Hú! Hát nem irigyellek. Szerintem az, hogy nem hiányzik neki a szex hülye duma. Főleg, ha előtte aktív volt. Bármilyen rosszul is hangzik, de valószínűleg téged nem kíván ilyen állapotban (terhesen). Az, hogy sötétben kelljen szexelnem és meg sem csókolnak közben, hát... Eléggé megalázónak érezném.
Tényleg sajnállak! Én el sem tudom ezt képzelni, az én férjem azt mondja az ilyen férfiakra, hogy nem szeretik eléggé a párjukat. Szerinte az nem normális, ha valaki a közös leendő gyermeküket hordó nőt ne kívánja, még ha kicsit hízott is. Lehet szerencsém van vele, de én folyton azt hallom tőle, hogy milyen büszke rám és mindig dicsér, ja és kíván még mindig. Szóval szerintem ez a normális. Nem tudom mit tennék a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!