Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mit tegyek, ha a párom nem...

Mit tegyek, ha a párom nem hajlandó szexelni velem mióta teherbe estem?

Figyelt kérdés
Mióta megtudta, hogy terhes vagyok, nem hajlandó semmilyen szexre. Azt mondja nem kíván. Ez furcsa. Segítsetek légyszíves! Köszönöm!
2012. márc. 15. 22:58
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Első terhességemnél ahogy elkezdett nőni a pocak, a férjem már nem igazán akart velem lenni. Azt mondta, hogy iszonyatosan tetszem neki, nagyon nőies vagyok, de fura a gondolat, hogy ott van a baba is és ő nagyon féltette. Ritkán tudtam rávenni. Szülés után én voltam úgy, hogy eszembe sem jutott a szex, eléggé szétrepedtem, sokáig gyógyultam, meg valahogy nem kívántam. A párom unszolására nagy nehezen kb. 4 hónap után voltunk együtt először, de olyan volt, mintha a szüzességem vesztettem volna el. Kellett néhány hónap, hogy újra jó legyen. Most ismét terhes vagyok, de most én nem kívánom egyáltalán, pedig pocim még nem nagyon van és a férjem hiányolja is.
2012. márc. 16. 15:15
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Igazatok van, hogy sok férfi félti a pici magzatot, emiatt nem mer igazán szexelni a párjával, de akkor egy normális (bocs) pasi nem azt mondja a nőjének, feleségének, hogy nem kívánja. Nem gondol bele, hogy ez bántó lehet?
2012. márc. 16. 17:40
 13/28 anonim ***** válasza:
15%

ez nem furcsa,sőt. fogadd el. a férjem imád,és gyönyörűnek tart,de a terhességeink alatt nem szexeltünk. mert egyikőnk se tudja a kettőt összeegyeztetni. férjem anyaistennőnek tart ilyenkor,és a szex szóba se jön. nekem sem :) mindketten maximálisan a picire koncentrálunk olyankor. el nem tudnánk képzelni,h a pocakomban ott a babánk én meg mondjuk orálisan kielégitem vagy hasonlók.

ez van :) pedig egyébkánt elég vérmesek vagyunk,de a várandósság szent dolog.

meg kell értened őt. és hidd el ez nem is baj. jobb nem is kockáztatni a szexszel.

sztem az a nagyobb baj,ha egy nő úgy gondolja,terhesen is ugyanolyen intenzitással kell nemi életet élnie,mint azelőtt,mert attól tartja magát nőnek,vagy mert fél h a férje félrelép. a várandós nő elsősorban várandós,és csak utána nő. a baba az első,és ami neki a legjobb. és a szex olyankor kockázatos,bárki bármit mond. sajnos vanank körülöttem rossz példák,vetélés,fertőzés miatti koraszülés,egyebek.

a babára koncentráljatok,mással ne törődj!

sok boldogságot!

2012. márc. 18. 15:26
 14/28 A kérdező kommentje:
És ha kívánom, akkor mit csináljak?
2012. márc. 18. 15:42
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
Én mind a két terhességem alatt olyan jókat szerelmeskedtem! Még azon az estén is, amikor végül elment a magzatvizem :) sosem volt baja a babának. Vigyáztunk rá végig.
2012. márc. 18. 17:18
 16/28 anonim ***** válasza:
Mondd meg a párodnak, hogy semmi baja nem lesz a babának attól, ha megszeret Téged :)
2012. márc. 18. 17:19
 17/28 A kérdező kommentje:
De itt azt is írják, hogy ilyenkor nem szabad meg nem illik. ÁÁÁÁÁÁ! Össze vagyok zavarodva! Lehet, hogy maszturbálni fogok a férjem elött VÉLETLENÜL.
2012. márc. 19. 00:12
 18/28 anonim ***** válasza:
"Nem illik ilyenkor", ez micsoda hülyeség!!! Ha kívánod és az orvos nem tiltott el, akkor miért ne tehetnéd? Persze az gáz, hogy a férjed nem akarja! Ha azt mondja, hogy a babát félti, akkor érthető, de ha téged nem kíván... Az elég érdekes!
2012. márc. 20. 16:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Sziasztok! Hát ezzel nálunk is vannak bajok és már veszekedések. Az én párom sem akar lefeküdni velem csak ha már nem bírja tovább.. de ha vetkőzök pl mikor megyek zuhizni rám se néz,a hasamhoz hozzá sem ér,sőt a mellemhez sem. Ami van szex néha az is olyan h sötétben simi,csók nélkül... Ő azt mondja szeret meg minden csak nem akar sűrűn lefeküdni mert nem hiányzik neki.. Sztem meg zavarja hogy nagy a pocakom meg hogy megváltozunk ilyenkor egy két helyen.. Nem tudom mi lesz ha megszülök,akkor meg az fogja zavarni?! Férfiak...lenne fordítva megnézném hogy viselnék a dolgokat...
2012. ápr. 5. 08:47
 20/28 anonim ***** válasza:

Hú! Hát nem irigyellek. Szerintem az, hogy nem hiányzik neki a szex hülye duma. Főleg, ha előtte aktív volt. Bármilyen rosszul is hangzik, de valószínűleg téged nem kíván ilyen állapotban (terhesen). Az, hogy sötétben kelljen szexelnem és meg sem csókolnak közben, hát... Eléggé megalázónak érezném.

Tényleg sajnállak! Én el sem tudom ezt képzelni, az én férjem azt mondja az ilyen férfiakra, hogy nem szeretik eléggé a párjukat. Szerinte az nem normális, ha valaki a közös leendő gyermeküket hordó nőt ne kívánja, még ha kicsit hízott is. Lehet szerencsém van vele, de én folyton azt hallom tőle, hogy milyen büszke rám és mindig dicsér, ja és kíván még mindig. Szóval szerintem ez a normális. Nem tudom mit tennék a helyedben.

2012. ápr. 5. 08:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!