Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megoszthatom veletek? Annyira...

Megoszthatom veletek? Annyira boldog vagyok!

Figyelt kérdés
Még szinte fel sem fogtam, fél órával ezelőtt teszteltem egy szép pozitívat. Olyan hihetetlen, 5 percenként nézegetem a két csíkot! Nagyon-nagyon boldog vagyok! :)
2012. márc. 24. 05:44
1 2 3 4
 31/39 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!

Köszönöm neked is! Akkor még van remény, hogy igazi nászútunk legyen. Én is úgy olvastam, hogy egészséges terhesség esetén megengedett a repülés. Bár megmondom őszintén, én picit azért tartok tőle. De természetesen mindenképpen egyeztetni fogok az orvosommal, ha ő azt mondja, repülhetek, akkor nyugodtan fogok felszállni a gépre.

2012. márc. 24. 08:56
 32/39 anonim ***** válasza:
15. válaszoló vagyok! Nekem a kicsi fiam 2008. szeptember 7-én született, október 23-án töltöttem a 25-öt. A kislányom 2012. február 7-én.
2012. márc. 24. 09:01
 33/39 anonim ***** válasza:

óh ne tejeskávé?

na ezt jól megkívántam máris csinálok egyet

egyébként üdv a klubban :)

6 hetes kismama !!!!

2012. márc. 24. 09:50
 34/39 anonim ***** válasza:
A Hipp Natalt én annó a Brendonban szoktam venni, de szerintem van a gyógyszertárban is. Esetleg DM? Akkor 1000 Ft körül volt, kb 2 hétre volt ez elég.
2012. márc. 24. 10:04
 35/39 anonim ***** válasza:

Szia

Én a kisfiunkat 3 héttel a 25. szülinapom előtt szültem. Most a másodikat várjuk, júniusban leszek 28 és ő szeptemberben érkezik majd. :)

Én is ittam egy tejeskávét, úgy megkívántam. :D

Én azonnal elmondtam mind a két gyerkőcömet a szűk családnak (a szüleim, tesóim, férjem szülei és tesója, keresztapám) és amikor lett szívhang, akkor a barátainknak és a közvetlen munkatársaknak. :) Én nem tudtam magamban tartani egy percig sem. :D Így utólag belegondolva, sokan tudták már a 12. hét előtt. :)

Sz.

2012. márc. 24. 10:26
 36/39 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat, nagyon aranyosak vagytok! Mi is úgy döntöttünk, hogy még a 12. UH előtt beavatjuk a családot. De azért megvárjuk, hogy legyen szívhang. Azt hiszem, tovább úgysem bírnánk a szánkat tartani. :)
2012. márc. 24. 18:45
 37/39 timszy25 ***** válasza:
Gratulálok a babához és sok boldogságot nektek!
2012. márc. 24. 19:04
 38/39 A kérdező kommentje:
Köszönjük! :)
2012. márc. 25. 09:27
 39/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Az előbb csináltam egy kazettás 25-ös tesztet, és majd leugrik a két csík róla, olyan erős! Több tesztet nem csinálok, most már elhiszem. :) :) :)

2012. márc. 26. 05:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!