Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Megoszthatom veletek? Annyira...

Megoszthatom veletek? Annyira boldog vagyok!

Figyelt kérdés
Még szinte fel sem fogtam, fél órával ezelőtt teszteltem egy szép pozitívat. Olyan hihetetlen, 5 percenként nézegetem a két csíkot! Nagyon-nagyon boldog vagyok! :)
2012. márc. 24. 05:44
1 2 3 4
 11/39 A kérdező kommentje:

Ja, és ugye megihatom a reggeli kávémat? Csak 2 az 1-ben kavarós kávé, pici édesítőszerrel és kevés tejjel. Ha továbbra iszok napi egyet, mint eddig, nem probléma, ugye?

Tudom, tudom... most lehet túlparázom a dolgot, és ismerve magamat még mennyi mindenen fogok aggodalmaskodni, te jó ég. :)

2012. márc. 24. 06:45
 12/39 anonim ***** válasza:

De aranyos vagy! :D Szívből gratulálok! Teljesen megköünnyeztem az írásaidat, egy az egyben eszembe jutott, ahogy a mi két kis babánkat vártuk/várjuk!! :)

Én is szoktam inni kávét, egyet egy nap és nagyon gyengét. Szerintem egytől nem lesz semmi baj, amíg megbírod inni, használd ki. :D (én kb a 7-12 hét között még az illatától is rosszul voltam) A mensi görcsök elég sokáig fognak tartani, nekem az elsőnél a végéig, most a másodikkal a 14. hetet kezdtem és most is érzem. Erre én szedek MagneB6-t.

Bármiben tudok segíteni írj nyugodtan. Szívesen válaszolok a kérdéseidre, ha tudok.

Sz.

2012. márc. 24. 07:03
 13/39 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, bocsi, csak a kisasszony közben felébredt. :D Kávét egész terhesség alatt ittam, ráadásul eszpresszót, tej nélkül, de persze csak egyet reggel. Sőt, én még néha kólát is ittam. :)

A repülésről nem tudok nyilatkozni, úgy tudom utolsó hetekben már nem lehet, talán a 8. hónaptól. Ez nem biztos! A folyás és a megjön érzés természetes. Az hogy meddig tart szerintem mindenkinél változik. Sőt terhességenként is változhat.

Az álmosság nekem az első trimesztert jellemezte. Este 8-kor már én is aludtam, mint egy jól lakott óvodás :D. Persze ezt most a második babánál nem mindig tudom megvalósítani. :)

Ha kérdésed van én is írok szívesen :)

2012. márc. 24. 07:08
 14/39 anonim ***** válasza:
Az első ultrahangig csigatempóban haladt az idő. Néha azt hittem, hogy meg is állt. :) Bezzeg így utólag. Mire észbe kaptam, már 32.hét. Akkor döbbentem rá, hogy mennyire kevés van hátra. Aztán szülés...40.héten. Ma meg már 9 és fél hónapos az Angyalkánk... olyan gyorsan megy az idő... :)
2012. márc. 24. 07:09
 15/39 anonim ***** válasza:

Szívből gratulálok! Olyan jó érzés ilyeneket olvasni! Vigyázz magadra! Igyál kávét nyugodtan, akár napi kettőt is, semmi bajod nem lesz tőle! Ne vonj meg semmi olyat magadtól, amit eddig szerettél és egészséges! Örüljetek együtt a pároddal, szervezzétek az esküvőt, a kicsi meg szépen lassan növekszik majd a pocakodban! Nagyon hosszúnak tűnik ez a 9 hónap, de észre sem veszed és elszáll. Próbálj meg minden olyat elkerülni, ami esetleg stresszes. Az első 3 hónapban azért kíméld magad (házi munka, megerőltetés).

Mégegyszer nagyon-nagyon-nagyon gratulálok Nektek!

3 és fél éves kisfiú, és egy 7 hetes kislány anyukája

2012. márc. 24. 07:14
 16/39 A kérdező kommentje:

Jaj, lányok, köszönöm szépen, olyan aranyosak vagytok! :)

Biztosan lesz még rengeteg kérdésem, és előre is köszönöm, ha segítségemre lesztek. Most pedig megyek, és elkortyolgatom a tejeskávémat. És valóban, bele se gondoltam, hogy 3-4 hét múlva talán még a szagától is rosszul leszek. Bízom benne, hogy megúszom a rosszullétes, hányós időszakot, de azért felkészülök rá.

Apropó, orvoshoz mikor mehetek? Ráér 4 hét múlva? Akkor már 8 hetes leszek. Vagy előbb menjek?

Jaj, és hadd gratuláljak én is minden babát várónak, és azoknak is, akiket már pocakon kívül boldogít a csöppségük. :) Fantasztikus érzés lehet az anyaság, alig várom, hogy megtapasztaljam.

Egyébként megkérdezhetem, hogy hány évesek vagytok, mikor vállaltátok az első babát? Én 25 vagyok, de ahogy számolom, épp a 26. születésnapom után néhány nappal fog megszületni a babó, már ha nem akar előbb kibújni. Akárhogy is, gyönyörű ajándék lesz! A legszebb, amit kaphatok.

2012. márc. 24. 07:18
 17/39 A kérdező kommentje:

Jaj, igen! Még egy kérdés. Vagy inkább kettő. :) Pár héttel ezelőtt kezdtem el tornázni (minden másnap 1 óra aerobic), mert van egy kis feleslegem (160 cm és 66 kg vagyok). Továbbra is tornázhatok? Legfeljebb a hasizom erősítést kihagyom.

Terhesvitamint nem szeretnék szedni. 1 hónapja egyébként már szedek folsavat, c-vitamint és kalciumot. Ehhez veszek még magnéziumot, a többi vitamint pedig inkább a zöldségek, gyümölcsök által vinném be a szervezetembe. Úgyis imádom a friss gyümiket, salátákat, és mindjárt itt a zöldségszezon. Jó lesz így szerintetek?

2012. márc. 24. 07:31
 18/39 anonim ***** válasza:

Az ikres vagyok, valahonnan az elejéről. Nagyon aranyos vagy, én is könnyeimmel küzdök mikor ilyen kommenteket olvasok, és kicsit nosztalgiázom. Nagyon szerettem terhes lenni. Olyan jó lenne mégegyszer!

Pár hónapja ha a szívemre hallgattam volna, lehet már terhes lennék, de most azért jó hogy mégsem kezdtünk el próbálkozni és az eszemre hallgattam. Talán jövő ilyenkor,ha még úgy dongoljuk és úgy is állunk.....

Igen, ólomlábakon jár az idő az elején. Én az ikrekkel nagyon korán 5+5 hetesen mentem, még csak 8 mm-es tök üres petezsákom volt. 3 hét mulvára kaptam csak időpontot következő uh-ra, na alig telltek a napok akkor. Ott derült ki hogy ketten vannak. Akkor meg bőgtem.

Szerintem ha már betöltötted a 6 hetet, nyugodtan elmehetsz, főleg hogy már kimutatta nemvárt előtt a teszt, de 7 hetesen már biztosan látni fog mindent a doki.

Én is nagyon fáradt voltam az ikrekkel, alig vártam hogy az akkor 14 hós lányom végre aludjon, már dőltem is be az ágyba. Lányommal nem volt nagyon ilyen, vele végig dolgoztam,vagyis a 34. hétig. 38 hétre jött, úgyhogy sokat nem pihiztem. De nem is kellett, vele aktív voltam nagyon, szép kis pici pocakkal.

Jajj, azért irigyellek! :-)

Vigyázz magatokra!

2012. márc. 24. 07:35
 19/39 anonim ***** válasza:

Szerintem torázhatsz, de én inkább max fél órában, hasizom nélkül, és amíg jól esik.

Terhesvitaminban ha az egészségesebb dolgokat szeretnéd, vagyis inkább a természeteset, van a Hippnek egy Hipp Natal nevü terhesvitaminja, ami természetes gyümikivonat, gyümölcslé. MInden nap kb egy korty az adag, én ezt ittam, mert amúgy minden bogyó alakútól rosszúl voltam. Nekem túl erősek voltak, vagy nem tudom.

FOgyni már ne akarj, és is 160 cm vagyok, 64 kg-mal kezdtem a terhességet az ikrekkel, 13+ból 12 lement szülés után. Lányommal 10 kg-ot híztam 62ról, és 12 kgmal kevesebb voltam (60) mikor 3 hetes volt.

Ha figyelsz és nem eszel sokat, csak ami kell, de ezt szerintem úgyis érzed, nem is hízol sokat. De ne fogyózz most!!!

még mindig az ikres.

2012. márc. 24. 07:40
 20/39 A kérdező kommentje:

Persze, most már nem a fogyás lesz a célom, de azért nem szeretnék lemondani a mozgásról, mert bár nehezen kezdtem neki, de most már igénylem és jól is esik. Kicsit visszafogom magam, és mértékkel fogom csinálni.

Ennek a természetes vitaminkészítménynek pedig utána nézek. Megmondanád, hol lehet kapni? Köszönöm szépen!

2012. márc. 24. 07:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!