Igaz, hogy az aloe vera ital jót tesz a szervezetnek a terhesség alatt?
Én is iszom, de tisztázzuk, hogy az Forever Living Pr. Aloe Vera gélről beszsélünk, és nem valami utánzatról, mert azokat nem javaslom.
Ez 100% természetes alapanyag, nekem pl elmulasztotta az allergiámat 3 nap alatt.
És emellé szedem a szintén FLP B12 vitamint. Minden eredményem tökéletes, a baba megfelelő méretü és minden uhon napra pontos volt, 26 hetes kora óta fejfekvéses.
Most 32 hetes vagyok.
Emellé én sem szedtem mást, és igazat adok abban, hogy ez természetes alapanyag, míg a vitaminokban ki tudja mi van, de hogy nem természetes, az tuti.
Nálam be is szerezhetőek az Aloe termékek.
Igyad bátram!
Én a natúr aloe vera 1 literes kiszerelésű italt iszom,amit az Alveola forgalmaz.Gyógyszertárban vettem és azt mondták nagyon jó minőségű!
Nem értem miért írta valaki,hogy terhesen nem jó?Nekem az orvos és a gyógyszerész is kifejezetten ajánlotta,mert méregteleníti a szervezetet!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!