Kétszarvú méh+terhesség? Tapasztalatok ezzel kapcsolatban? Kell e valamire vigyázni? Ha igen, mire?
Szia,
jobban kell vigyázni, gyengébb egy picit a méh, én pl. veszélyeztetett vagyok e miatt ( + terhességi vészeshányás miatt) már az elejétől. Nem lehet terhestornát végezni , de sétálni kell, és igen, vigyázni kell, de minden terhességnél kell vigyázni. Nekem is kétszarvú a méhem :)
19 hkm
Végre egy sorstárs. Én holnap leszek 19hetes.
Mikorra vagy kiírva?
Sétálni szoktam rendszeresen.
Neked mikor vették észre,hogy kétszarvú a méhed. Nekem már volt egy kihordott terhességem két vetélésem és csak augusztusba vették észre.
az igazság szerint nekem is van egy 9éves fiam,csak akkor még nem tudták,hogy kétszarvú a méhem.Őt simán szültem,fejvégű volt.
Most,hogy kiderült,1szülés és 2vetélés után,hogy ilyen a méhem,azért tettem fel ezt a kérdést,hogy tudjam mire kell vigyáznom.
Köszi a válaszod!
Drukkolok a mielőbbi babásodásért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!