Decemberben volt egy missed ab, és március óta próbálkozunk, de nem sikerül teherbe esnem. Előtte kétszer is sikerült egyből teherbe esnem. Történt már ilyen valakinek? Mi lehet a baj?
Szia!
Nekem is ez volt és csak rá egy évre sikerült teherbe esnem,remélem neked hamarabb összejön.Kitartást kívánok,nem biztos,hogy baj van,de ha nagyon ideges vagy emiatt,menj el az orvoshoz.
Üdv:8hós baba anyukája
Szia!
Igaz velem nem most történt a dolog hanem 6 évvel ezelőtt.14 hetesen volt missed ab.-om mert nem éltek a babák(ikrek).Nekem akkor azt mondták hogy a fiatal kormomra tekintettel 1 évet javasolnak hogy várjunk.Be is tartottuk nem egyet hanem 3-at mert így a sulit befejeztem és lehelyezkedtem dolgozni.Utánna már próbálkoztunk de sehol semmi.Újabb 3 év után sikerült de előtte már annyi csalódáson voltam keresztül hogy már már néha belefáradtam.Szerintem (jó nem az én esetemben 3 év után)kell egy kis idő a szervezetnek is mire meggyógyul és képes fogadni egy újabb életet.Hidd el jönni fog a kis manó.Én nagyon sok sikert kívánok neked!!Tudom milyen érzés főleg ha az ember már iszonyatosan rá van állva a babára.
Üdv:18 hetes km.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!