Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Voltam dokinál és kiderült...

Voltam dokinál és kiderült hogy terhes vagyok. Elküldött ultrahangra és ott is megállapították hogy terhes vagyok. Az ultrahangon honnan tudják mennyi idős terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Mert április 10-én volt meg az utolsó menstruációm,májusban 15-én vettem egy terhességi tesztet,az negatívot mutatott.Majd május 25-én megint csak vettem egy tesztet,és megintcsak negatívot mutatott.Május 29-én elmentem egy nőgyógyászhoz hogy nem jött meg már április ót nézze már meg nem vagyok-e terhes mert vettem tesztet de negatívot mutatott.Megnézte és azt monta nem vagyok terhes.Majd június 4-én elmentem egy másik nőgyógyászhoz hogy ő mit mont,és ő is azt monta nem vagyok terhes,de aztért csinálnak egy terhességi tesztet nehogy méhen kívüli terhes legyek.Június 8-án megcsinálták a tesztet és akkor derült ki hogy terhes vagyok.Az ultrahangon kérdezték mikor volt az utolsó menstruációm és az ulrtahang papíron félreírták mert május 10-ét írtak.Azt monták hogy rendeben van minden,majd július 28-án kell mennem legközelebb ultrahangra.De nem monták hány hetes vagyok,hanem a védőnő monta hogy az van a papíron hogy 5 hetes vagyok,de honnan tuják mert nekem már 2 hónapja nincs meg??És az orvosok nem észleltek nálam terhességet??Meg hát 2 teszt is azt mutatta nem vagyok terhes.Ijenkor mi van???Félek nehogy valami baj legyen.
2009. jún. 13. 10:52
 1/9 anonim ***** válasza:

én is ugyanigy voltam

nekem árilis 2-án volt meg utoljára és a doki multhét szedán állapitotta meg h 4-5 hetes terhes vagyok

nekem azt mondta később volt pém

neked nincsen pecsételésed nem fáj a pocid?

2009. jún. 13. 10:56
 2/9 anonim ***** válasza:

Én is így voltam. Nekem április 4-én volt meg utoljára, és csak május 23-án volt pozitív a tesztem, tehát nekem is kb. akkor lehetett a pém, amikor már meg kellett volna jönnie.

A terhesség korát az UH-ból állapítja meg, vagyis hogy hány mm-es az embrió, a petezsák, van-e már szívhang...stb.

Én úgy tudom, hogy a hivatalos papírra az utolsó menzes idejét írják rá, de az UH alapján állapítják meg a tényleges időt, ami a 12. hétig folyamatosan változhat is.

2009. jún. 13. 11:07
 3/9 anonim ***** válasza:
utolsó te nem pecsételgetel?
2009. jún. 13. 11:16
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem pecsételtem (utolsó vagyok). Úgy tudom, hogy a pecsételés csak a beágyazódáskor , ill. a 4 hét környékén lehet normális, utána már nem szerencsés.
2009. jún. 13. 11:21
 5/9 anonim ***** válasza:
akkor nekem még jo 4 hetes vagyok akkor nem gáz
2009. jún. 13. 11:21
 6/9 anonim ***** válasza:
Megint én vagyok (az utolső). Azért szerintem mindenképp menj el vele az orvoshoz, Ő tud csak biztosat mondani. Ez a legbiztonságosabb.
2009. jún. 13. 11:26
 7/9 A kérdező kommentje:
Mi az a pém??Az van írva a papírra Átlagos átmérője:8mm.meg YS:3mm.És hogy az uberusban egy szabájos petezsák látható.Ez akkor már biztos hogy megmarad??Nagyon félek,nehogy valami baj legyen,ha már megállapították hogy renben van minden nem fog ez változni ha megyek 12-hét után az ultrahangra??Fejlődik a baba bennem??Mert nem érzek semmit és félek nehogy baj legyn,de ha baj lenne mármint ha elmenne a baba vagy ha nem fejlődne rendesen annak mi a jele??Mi jelentkezne??
2009. jún. 13. 12:17
 8/9 anonim ***** válasza:

A pém az egy rövidítés: "peteérésem".

Azt sajnos senki nem tudja előre, hogy lesz-e valami gond a terhesség során, de mindig pozitívan kell hozzáállni, hiszen nem jó, ha stresszelsz. Gondolom, hogy az orvos mondta volna, ha valami rendkívüli helyzet lenne Nálad, és félni kellene, tehát ne aggódj. (bár én mondom, amikor én is állandóan aggódok....:O).

Egyébként pedig minden terhesség esetén 25% esély van a vetélésre, de Mi nem ebbe a csoportba fogunk tartozni!!!!!!

2009. jún. 13. 12:49
 9/9 anonim ***** válasza:
57%
en tavaly oktoberben menstrualtam utoljara,azota nem jött meg(miutan abbahagytam a fogamzasgatlot azota 3 havonta jött meg 1 evig)aztan februar 18 an csodaval hataros modon pozitiv lett a teszt.5 hetes voltam akkor,mint utobb kiderült.akkor nekem mit kellett volna mondanom amikor megkerdeztek mikor jött meg?neztek is ram furan,gondolhatod.pedig februar 1en voltam dokinal az nem latta meg a magzatot.aztan annyira magyaraztak hogy jan.13 volt utolso mensim hogy mar in kabb en is azt mondom ne kerdezgessenek mar,titokban jött a baba.szoval neked is hasonlo a helyzeted,nekem uh-n meret alapjan hataroztak meg a korat es akkor mondtak mikor menstrualtam utoljara,persze nem is mensistem de mar unom mondani nekik.azota azzal a datummal szamolnak meg meregetnek a dokik,a baba fejlödese meg is felel annak ugyhogy jol tippeltek.erdekes.majd meglatjuk szülesnel
2009. jún. 13. 13:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!