Ma voltam ultrahangon megallapitottak hogy 8 hetes terhes vagyok, de nem vegeztek semmi mas vizsgalatot, majd 4het mulva kell visszamennem, addig senkinek nem csinaltak semmit?
Első ultrahang szűrés, a nyaki redő mérés.
Megállapítják a magzat pontos korát. A vizsgálat során nézik a nyaki redőt, mellyel felderíthetőek bizonyos genetikai rendellenességek, elsősorban a Down-szindróma.
Sima ultrahang, ne izgulj. Nagyon fogod élvezni. Én ilyenkor láttam először kezét lábát, meg ilyenek. Csodás volt.
23 hetes kismami
Nem.Ha jól gondolom, még csak most állapították meg a terhességedet,ha volt szívhangja is akkor már a védőnő a következő akit meglátogatsz, ő állítja ki a kis könyvet.Majd 12 hetesen lesz az első ultrahang+akkor kapod az első vizelet-vérvétel beutalókat.De addig is nem árt ha szedsz terhesvitamint, főleg folsavat (nekem pl. a femibion vált be).Szóval szerintem a védőnő a köv. ő mindent elmond.
Üdv.:29 hetes kismama
Én 7 hetesen voltam először dokinál, akkor megkaptam a beutalokat (vérvétel,vizelet, ekg, vércsoport stb.)Utána védőnő.
És a 12. szűrésről lemaradtam, beteg volt a dokim úgyhogy most 14 hetesen voltam uh-on.
Nagyon jó volt látni!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!