Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Kismamik az Uh. Sugároz e...

Kismamik az Uh. Sugároz e valamit ki magából? Káros e a babára ha sűrűbben uh. -zzák a kismamát?

Figyelt kérdés
Nemtudom volt e ilyen kérdés,de csak azért kérdem mert most a magándokim meg uh.-ott és hétfőn(a mi döntésünk szerint)meg megyünk a kötelező 18. heti uh.-ra.Az orvosnak ezt nem mondtuk mert csak később jöttünk rá hogy nekünk akkor alkalmas.Így hát a doki véleményét nem tudtam kikérni.Előre is köszönöm a válaszokat!
2009. jún. 13. 10:33
 1/4 anonim ***** válasza:
Az indokolatlanul sok ultrahang tényleg nem egészséges, de az, hogy most éppen így lesz kettő egymás után, azzal nem ártasz.
2009. jún. 13. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

nem káros!

akárhányszor lehet menni, nem árt!

2009. jún. 13. 11:07
 3/4 anonim ***** válasza:

A 20 000 Hz-nél magasabb frekvenciájú hangokat nevezik ultrahangnak, ezeket az emberi fül nem érzékeli. A diagnosztikában azt a jellemzőjét használják ki, hogy amikor beérkezik a hullám a testbe, ott megváltozik az energiája és bizonyos sűrűségű közegről visszaverődik vagy megváltozik a terjedés iránya. Ezt jelenítik meg kép formájában.

Én azt tanultam, hogy káros hatása nincsen.

Vannak olyan vélemények, hogy a magzatot "zavarhatja" ez a frekvencia, de ez is olyan dolog, amin lehet vitatkozni.

Az én babám a 4D-s UH-on úgy aludt, hogy fel sem lehetett ébreszteni - ebből én arra következtettem, hogy valószínű, hogy őt nem zavarta túlságosan ez a frekvencia.

Nyugodj meg, az egymáshoz közeli UH vizsgálat nem fog ártani a babádnak!

2009. jún. 13. 11:15
 4/4 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat!!!!:-)))Végülis nem csak ez miatt kérdeztem hanem amióta én babás vagyok elég sűrűn uh.-znak.1-2 hetente.De akkor megnyugodtam:-))
2009. jún. 13. 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!