Mi kell az egyszeri anyasági támogatáshoz?
Azt tudom hogy meg kell lennie 4 pecsétnek a terhesgondozást végző orvostól.De az a 4 pecsét az az ultrahang vizsgálat vagy a nőgyógyászati vizsgálat vagy a kettő együtt.
Köszi a segítséget!
A 4 pecsétet a terhesgondozáson kapod. Az a lényeg hogy 1 dokitól legyen mind a négy! Más nem kell az anyaságihoz!
Üdv: 17 hkm
Nekem adtak egy igazolást, hogy védőnői tanácsadáson megjelentem minimum 4 alkalommal.
Ezt lepecsételte az éppen aktuális doki, aki jött a védőnői tanácsadást levezényelni és aláírta.
1× sem találkoztam vele, mivel mindig mások orvos jött ki a központi tanácsadásra a kórházból.
Mikor mentünk a MÁK-ba elintézni a CSP-t + az Egyszerit, akkor elkérték tőlem a kis könyvemet is. Lefénymásolták és ennyi.
Mivel a kórházban egy adott orvoshoz jártam (fogadott), így ő is pecsételte le a könyvemet mindig.
Barátnőmnek nem volt fogadott orvosa, neki mind a 8 orvos pecsételt a könyvébe, aki keze alatt megfordult a vizsgálatok során..
Nagyon szépen köszönöm mindenkinek a választ.
Mivel én sztk-ba járok ezért engem mindig más orvos vizsgál.
30 hetes vagyok most uh-n voltam eddig 4-szer meg 2-szer nőgyógyásznál és persze havonta a védőnőnél.
Szerintetek erre kapok anyaságit persze megyek még dokihoz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!