Baj, hogy nem csináltattam EKG-t a terhesség alatt? Kell az anyasági támogatáshoz, illetve szülésnél kérik?
Anyasági támogatáshoz a kórházi igazolás kell, hogy rendszeresen (ill. min. 4 alkalommal) megjelentél a terhesgondozáson.
Az EKG-s papírt elvileg a háziorvos,vagy belgyógyász nézi meg, illetve kérhetik a szülésnél. Rutinszűrés, hogy a szíved rendben van-e, főleg akkor fontos, ha menet közben műteni kell. Lehet, hogy a szülőszobán cseszegetnek miatta majd, de lehet, hogy egy szót se szólnak.
Szerintem csináltasd meg! Ha esetleg ne adj isten sürgősségi császár lenne majd akkor kell és akkor nem biztos h van idő előtte megcsinálni, viszont akkor meg nem műtenek. Én biztosra mennék a helyedben, megcsináltatnám. Nekem pl 5 perc volt az egész beszélgetéssel együtt:)
Sok sikert, könnyű és probléma mentes szülést kívánok!
Szia!
Én is azt mondom csináltasd meg, nekem semmi panaszom nincs, mégis az első után kértek még egyet mert nem volt tökéletes.A 2. sem lett szimpi a dokinak, így elküldtek kardiológiára...még nem voltam, de a lényeg, hogy ez is egy olyan vizsgálat, ami ahhoz kell, hogy minden problémamentes legyen a szülés során, mert ugye jobb megtudni, hogy esetleg szívgyengeséged vagy bármi más problémád van jelen és annak megfelelően döntenek a szülés módjáról-mert nem csak a baba, de a mama is fontos...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!