Szerintetek tényleg ilyen sok becsúszott terhesség van?
Ha nem védekeznek, akkor nagy eséllyel esnek teherbe.
De ha megnézed, se a fog.gátló gyógyszer, se az óvszer nem nyújt 100%-os védelmet.
Becsúszott ez esetben két dolog:
1) Olyan hölgyek, akik valamilyen fogamzásgátló mellett lettek terhesek.
2) Olyan hölgyek, akiket nem hogy felvilágosítani, de még egy árva óvszerrel sem láttak el a szakértők vagy a szülők otthon.
Nem azt mondom, hogy egy 10 éven alatti gyermeket kell felvilágosítani a méhecskékről is a virágokról, hanem azt, hogy igenis venni kéne a fáradtságot, akár a szülőknek, akár az iskoláknak, hogy a tizenévesen szembesüljenek azzal, amit csinálnak. Nem csak élvezni kell azokat a perceket!
Sajnálatos módon a védekezésre nem fektetnek nagy súlyt Magyarországon. Eddig "könnyebb" volt azt mondani, hogy "Elcsattogok abortuszra!"...
Amikor középiskolába jártam volt egy osztálytársnőm, aki 15 évesen terhes lett. Természetesen abortuszon esett át. Ma már felnőtt gyermeke lenne, "leányanya" fejjel.
Emlékszem még, hogy végzős diákok voltunk, amikor bezavartak minket a védekezésről szóló előadásra.
Kérdem én, miért egy 18 éves majdnem "felnőtt" embernek kell ezt végighallgatnia?
Miért nem a 14 éves gyerekeket ültetik le?
És igen, sok gyerek inkább házit írhatna az orrba-szájba "szeretkezés" helyett. Ha meg volt annyira ügyes, hogy bekapta a legyet, akkor legalább tudhatná, hogy létezik az eseményutáni tabletta + kórház...
Néha már komolyan félek lefeküdni a párommal, pedig védekezünk :-)))
Nem a terpeszállásban csináljuk módszerrel, bár talán azt is ki fogjuk próbálni - majd ha gyereket akarunk :-)
Sok kislány tényleg bedől annak a módszernek ( ha egyáltalán lehet annak nevezni), hogy a fiú időben kihúzza. Igen ám, de ahhoz, hogy ez normálisan meg is történjen a férfinek ismernie kell a saját testét, minden rezdülését. A nemi életbe éppen belecsöppenő fiúcskák kétlem, hogy mind meg tudják ezt csinálni.
Mi 6 évig éltük így a szexuális életünket és soha nem estem teherbe. Aztán eljött a gyermekvállalás ideje. Nagyon féltem hiszen a nőgyógyászom azt mondta ha eddig a 6 év alatt így nem estem teherbe akkor szerinte nem is fogok élesben sem. Elsőre sikerült a kisfiam.
Na persze csak azok cselekedjenek így akiknél nem baj ha becsúszik a baba. 16-20 évesek nagyon nem ez a kategória.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!