Ha nem megyek fogorvoshoz, lehet gond?
23 hetes terhes vagyok lassan, és egy két lyukas fogam van, de még nem voltam orvosnál vele. Lehet ebből gond? vagy ez nem számít a babának?
Tulajdonképp szó szerint rettegek a fogászattól, és attól félek ha beülök a székbe és hozzám nyúlnak úgy össze rándul a gyomrom, hogy inkább ezzel ártok a babának...
mi a véleményetek? köszi a válaszokat
Én vagyok a nagyon parás 5.
Én már végeztem,mára.
Egy hét múlva kell mennem a kórházba a szájsebészetre.Kétszer fekszem szike alá,mert cisztáim is vannak,meg van visszamaradt foggyökér amit ki kell szedni.
:(
ooo, sajnálom :((((((((((
remélem azért nekem nem kell szó szerint együtt éreznem veled már ha érted mire gondolok ....jobbulást :(((
na szia:)
fel is ébredtem már:P
szóval, azt mondta a doki, hogy ezt simán betömi, de miután ingyenes volt a konzultáció el is jöttem onnan, mert közel 60ezer ft-ig meg sem állt a számolásban :S
olyan árak vannak hogy pfffffffff
egy sima röntgen 6-8 e ft. 3-4et kellene betömni de nagyon kicsik a lyukak, na jo egy nagyobb van, darabja 10 ezer ft. :S
huzni meg nem kell azt mondta felépiti azt amit huzósnak véltem igy nem kell kihuzni :S 15ezer , már nem is számolom össze...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!