Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem megyek fogorvoshoz,...

Ha nem megyek fogorvoshoz, lehet gond?

Figyelt kérdés

23 hetes terhes vagyok lassan, és egy két lyukas fogam van, de még nem voltam orvosnál vele. Lehet ebből gond? vagy ez nem számít a babának?

Tulajdonképp szó szerint rettegek a fogászattól, és attól félek ha beülök a székbe és hozzám nyúlnak úgy össze rándul a gyomrom, hogy inkább ezzel ártok a babának...

mi a véleményetek? köszi a válaszokat

2012. márc. 21. 07:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:

Én vagyok a nagyon parás 5.

Én már végeztem,mára.

Egy hét múlva kell mennem a kórházba a szájsebészetre.Kétszer fekszem szike alá,mert cisztáim is vannak,meg van visszamaradt foggyökér amit ki kell szedni.

:(

2012. márc. 28. 10:13
 22/26 A kérdező kommentje:

ooo, sajnálom :((((((((((

remélem azért nekem nem kell szó szerint együtt éreznem veled már ha érted mire gondolok ....jobbulást :(((

2012. márc. 28. 11:05
 23/26 anonim ***** válasza:
Köszi!
2012. márc. 28. 11:22
 24/26 anonim ***** válasza:
na kérdező voltál fogorvosnál,én kértelek meg:)
2012. márc. 28. 20:41
 25/26 A kérdező kommentje:

na szia:)

fel is ébredtem már:P

szóval, azt mondta a doki, hogy ezt simán betömi, de miután ingyenes volt a konzultáció el is jöttem onnan, mert közel 60ezer ft-ig meg sem állt a számolásban :S

olyan árak vannak hogy pfffffffff

egy sima röntgen 6-8 e ft. 3-4et kellene betömni de nagyon kicsik a lyukak, na jo egy nagyobb van, darabja 10 ezer ft. :S

huzni meg nem kell azt mondta felépiti azt amit huzósnak véltem igy nem kell kihuzni :S 15ezer , már nem is számolom össze...

2012. márc. 29. 07:41
 26/26 anonim ***** válasza:
úristen ezek aztán árak,de nekem csiszolni kell,nincs lyukas fogam,csak elől a fogamra hátul szú jött rá,azt kellene lecsiszolni:)De azért köszi
2012. márc. 29. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!