Ha nem megyek fogorvoshoz, lehet gond?
23 hetes terhes vagyok lassan, és egy két lyukas fogam van, de még nem voltam orvosnál vele. Lehet ebből gond? vagy ez nem számít a babának?
Tulajdonképp szó szerint rettegek a fogászattól, és attól félek ha beülök a székbe és hozzám nyúlnak úgy össze rándul a gyomrom, hogy inkább ezzel ártok a babának...
mi a véleményetek? köszi a válaszokat
ma 14:00-re megyek, magammal viszem az öcsémet :) hátha beájulok ő meg elég nagy darab úgyhogy haza tud cipelni :)
na jó félre a viccel, remélem nem lesz gond...másnak lehet furán hangzik ez, de tényleg félek...
majd este felé megírom hogy mi volt:)
Kitartás! Én jövőhét szerdán megyek.
Én vagyok az 5.,aki nagyon szintén nagyon parás.
Majd írj!
18hkm
most ott tartok hogy megőrülök -.-
elmentem még mult héten és azt mondták hogy nem vagyok ebbe a kerületbe bejelentve meg sem vizsgálnak (mondanom sem kell hogy erre potom másfél orát vártam ) -.-
nem mondták a recepcion az sztk-ban...
a kerületem ahova meg be vagyok jelentve pest másik fele, mire oda átkocsikázom, meg bedobálom a fél vagyonomat a parkolo automatába addig itt is elmehetek egy magánfogorvoshoz, ugyhogy ugy döntöttem holnap elmegyek, már be is jelentkeztem, hálistennek legalább a konzultáció ingyenes :)
és állitolag nagyon kedvesek meg minden mert párom már volt ott és meg volt elégedve nagyon...pedig ö még jobban félt mint én most :)
hát én is :)
de holnap csak átnézik mit kell hogy kell mennyibe fáj majd
aztán kapok időpontot ha kiderül hogy nem fog sokba fájni pénzileg :)
este fél 6ra kell mennem :S
addig betojok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!