Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ha nem megyek fogorvoshoz,...

Ha nem megyek fogorvoshoz, lehet gond?

Figyelt kérdés

23 hetes terhes vagyok lassan, és egy két lyukas fogam van, de még nem voltam orvosnál vele. Lehet ebből gond? vagy ez nem számít a babának?

Tulajdonképp szó szerint rettegek a fogászattól, és attól félek ha beülök a székbe és hozzám nyúlnak úgy össze rándul a gyomrom, hogy inkább ezzel ártok a babának...

mi a véleményetek? köszi a válaszokat

2012. márc. 21. 07:37
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:

ma 14:00-re megyek, magammal viszem az öcsémet :) hátha beájulok ő meg elég nagy darab úgyhogy haza tud cipelni :)

na jó félre a viccel, remélem nem lesz gond...másnak lehet furán hangzik ez, de tényleg félek...

majd este felé megírom hogy mi volt:)

2012. márc. 22. 08:09
 12/26 anonim ***** válasza:

Kitartás! Én jövőhét szerdán megyek.

Én vagyok az 5.,aki nagyon szintén nagyon parás.

Majd írj!

18hkm

2012. márc. 22. 09:50
 13/26 A kérdező kommentje:
vááá neked is szoritok meg magamnak is :D
2012. márc. 22. 09:54
 14/26 A kérdező kommentje:

most ott tartok hogy megőrülök -.-

elmentem még mult héten és azt mondták hogy nem vagyok ebbe a kerületbe bejelentve meg sem vizsgálnak (mondanom sem kell hogy erre potom másfél orát vártam ) -.-

nem mondták a recepcion az sztk-ban...

a kerületem ahova meg be vagyok jelentve pest másik fele, mire oda átkocsikázom, meg bedobálom a fél vagyonomat a parkolo automatába addig itt is elmehetek egy magánfogorvoshoz, ugyhogy ugy döntöttem holnap elmegyek, már be is jelentkeztem, hálistennek legalább a konzultáció ingyenes :)

és állitolag nagyon kedvesek meg minden mert párom már volt ott és meg volt elégedve nagyon...pedig ö még jobban félt mint én most :)

2012. márc. 27. 12:17
 15/26 anonim ***** válasza:
Nem semmi. Drukkol Neked. Én holnap megyek. :(
2012. márc. 27. 14:27
 16/26 A kérdező kommentje:

hát én is :)

de holnap csak átnézik mit kell hogy kell mennyibe fáj majd

aztán kapok időpontot ha kiderül hogy nem fog sokba fájni pénzileg :)

2012. márc. 27. 15:53
 17/26 anonim ***** válasza:
kedves kérdező nem kérdezném meg a nevemben,hogy mit lehet az olyan foggal csinálni ami teljesen elől van,de belülről van rajta egy pici szú,kívül nem látszik:(Kérlek nem merek ezzel elmenni fogorvoshoz,mert ha elrontják,akkor lehet elől kiesik a fogam,az meg nem szép,sztem pici csiszolás kell vagy nem tom.Köszönöm előre is.
2012. márc. 27. 17:28
 18/26 A kérdező kommentje:
megkérdem de nekem is elöl kéne csiszolni ugyhogy még el sem fogom felejteni :)
2012. márc. 27. 17:30
 19/26 anonim ***** válasza:
rendben köszönöm:)))))kedves vagy,majd gondolok rád holnap
2012. márc. 27. 17:48
 20/26 A kérdező kommentje:

este fél 6ra kell mennem :S

addig betojok :)

2012. márc. 28. 07:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!